Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

ReFLeXMaN

Üye
lg l5 yani lg e612 cihazım var. cihazım rootluydu. font yüklerken yeniden başlattım ve açılış anismayonunda kaldı. nasıl rom yükleyebilirim yardımcı olabilecek arkadaşım var mı ???

ahmetsuha525000

Üye
CM romları ne kadar güvenli ve tahmini olarak kaç bin kişi kullanıyor?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
nova 3 multiplayerı illa wifi istiyor.cihazı bir wifi agına baglıymış gibi nasıl gösterebilirim.3g ile girmek istiyorum?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
ben bir galaxy young romunu t20 ye portlamak istiyorum ama pc yok başka şekilde yapamazmıyım?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kamerad' Alıntı:
ben bir galaxy young romunu t20 ye portlamak istiyorum ama pc yok başka şekilde yapamazmıyım?

Olmaz.

Sent from my Nokia 3310

delooo

Üye
arkadaşlar bende cm9 yüklü birkaç aydırda gayet iyi kullanıyordum fakat dün wifi yi açmak istedim açılıyor dyor fakat açılmıyor aç-kapa butonuna müdahale bile edilmiyor romu takrar yüklemem mi gerek

mesutgaga

mesutgaga

Üye
orjinal romu yüklerken internete gerek varmı?odini falan telefondan yükleyip bilgisayara atsam olurmu?bilgisayarın interneti yok.odin internet baglantısı istermi?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
orjinal romu yüklerken internete gerek varmı?odini falan telefondan yükleyip bilgisayara atsam olurmu?bilgisayarın interneti yok.odin internet baglantısı istermi?

Hayır.odin ve rom dosyalarini telefondan indirip pc ne atabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Telefonuma rom portlamak istiyorum ancak ingilizcem iyi değil.

Bu linkte anlatılmış resimli olarak.
Build.prob edit kısmını açıklarmısın.

uur19

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi ben telefona root atmak istiyorum .zip dosyası ile. Bu dosyası hafıza kartına atın deniyor bende de hafıza kartı yok tel 16 gb olduğu için almamıştım bu .zip dosyasını telefon hafızasına atsam aynı işlevi görür mü? Yoksa illa hafıza kartı mı olması lazım.

kilicaslan17

Üye
Nawy hocam siz bayağı övdüğünüz için lazerdroid ve thunderbolt kurdum hiç farklılık yok.verdiği fps aynı, benchmark aynı.Kernel init.d destekli değil ama "uni init.d" uygulaması var.Bu uygulama init.d desteği getiriyormuş xda da öyle dediler.Nerde yanlış yapıyorum?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
orjinal roma döndüm telefon
u yeniden başlatmaya geldi sıra samsung yazısında kalıyor ne yapmam gerek tekrar orjinal romu odinden yükledim yine aynı sorun

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Nawy hocam siz bayağı övdüğünüz için lazerdroid ve thunderbolt kurdum hiç farklılık yok.verdiği fps aynı, benchmark aynı.Kernel init.d destekli değil ama "uni init.d" uygulaması var.Bu uygulama init.d desteği getiriyormuş xda da öyle dediler.Nerde yanlış yapıyorum?
Lazeroid olarak hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama Lazeroid eskidi ve geliştiricisi adını değiştirerek çok daha iyi bir script yaptı.
Bunu dene.

RTMixManager scriptini kullanırken aynı anda thunderbolt kullanma.Birbiri ile çakışıyorlar.

scripti cwm ile yükledikten sonra hızlanma hissetmezsen manuel olarak terminale su yazdıktan sonra rtmixman komutunu yazarak aktif hale getir.Ama termineli kapatma arka plana at.

- - - Eklendi - - -

Bu arada thunderbolt ve rtmixmanager gibi scriptler fps yükseltmez.Gerçek zamanlı olarak ram değerleri ile oynayarak lagları en aza indirir.Lag ile fps aynı şey değil.Fps artışı için o.c yapmalısınız.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Benden 1. mesajda yazdıklarım haricinde yardım beklemeyin.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi ben telefona root atmak istiyorum .zip dosyası ile. Bu dosyası hafıza kartına atın deniyor bende de hafıza kartı yok tel 16 gb olduğu için almamıştım bu .zip dosyasını telefon hafızasına atsam aynı işlevi görür mü? Yoksa illa hafıza kartı mı olması lazım.

Telefon hafızasına atsanda olur.

kilicaslan17

Üye

Lazeroid olarak hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama Lazeroid eskidi ve geliştiricisi adını değiştirerek çok daha iyi bir script yaptı.
Bunu dene.

RTMixManager scriptini kullanırken aynı anda thunderbolt kullanma.Birbiri ile çakışıyorlar.

scripti cwm ile yükledikten sonra hızlanma hissetmezsen manuel olarak terminale su yazdıktan sonra rtmixman komutunu yazarak aktif hale getir.Ama termineli kapatma arka plana at.

- - - Eklendi - - -

Bu arada thunderbolt ve rtmixmanager gibi scriptler fps yükseltmez.Gerçek zamanlı olarak ram değerleri ile oynayarak lagları en aza indirir.Lag ile fps aynı şey değil.Fps artışı için o.c yapmalısınız.

Çok teşekkürler

Üst Alt