PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
1)ThunderBolt hızı düşürmez.Tam tersine arttırır.cm9 rc5 ' in üstüne yenı cıkan 3x yoon kernel baphormet kuruyorum tel samsung yazısından sonra siayh ekranda kalıyor nededi nedir acaba ? benden başka herkez kullanıyor.thunderbolt telefona çok yararı var ancak bellegi kullanıma göre sıkıştırdıgı ıcın oyunlarda oyun performansını düşürürmü ?telefonum : Samsung galaxy W cm9 rc5 + 3x yoon kernel aprodhide + thunderbolt 3.0.5 + lazerdroid 2.7.2(NOACTIVATION)MPEngine9 +bravie engine 2 + xloud mevcut.
şunları dene.cm9 rc5 konusundakı herkez baphomet kullanıyor yanı uyumsuzluk söz konusu deil :S başka bişey var ama ne bi ben kullanamadım yenı 3x yoon kerneli
Thunderbolt lazeroid gibi scriptlerin yüklendiği yerdir.nawy kardeş int.d dosyasının nerde bulundugunuda söylersen çok iyi olur
Xda da bulamadımda.Bana Cm9 rc5 in ve haphormet'in xda sayfasını atsana.bir bakayım.yok hocam gene aynısı oldu ya çözsen çözsen sen çözersin başka bişeyden olmasın init.d nın ıcınde 2tane bişe vardı sildim onları smw den flaşladım kerneli fixin permıssıon yapıp çıktım reboot system now dedım gene samsungdan sonra sıyah ekranda kaldı
Konuda gördüğüm kadarıyla bir config dosyası var.Onu kullandınmı?konun linki bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu en son cıkan baphormet i kurunca siyah ekran ancak son sürümden öncekı aprodhidede hiç bi problem yaşamıyorum.kernel sorunlu dıcem benden başka herkez kullanıor
Linkini attığın konuda var Baphomet için olanı bir dene istersen.Ondan oluyor olabilir.hayır config dosyası kullanmadım
şimdide hafıza kartını sdcart olarak görüyocwm de bi haltlar yedim ama
bi şey daha sorcamnova 2 de gla uzantılı dosyalar var bunu icsler algılayamıyor sanırım.dosyanın üstüne tıkladıgımda dosya yok diyor.oyunda yazılar bunun icin görünmüyor.bunun bi çözümü var mı pekiyi?hani uzantıyı degiştirmek felan
Baphomet için olan:config dosyasını göremedım konuda ing. baya kötü benımde
peki boot bölümüne format attıktan sonra kerneli yüklemeyi denesen? belki olur.yani bi sonuca ulaşamadık deilmi
peki boot bölümüne format attıktan sonra kerneli yüklemeyi denesen? belki olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?