Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)ThunderBolt hızı düşürmez.Tam tersine arttırır.
2)Thunderbolt ile beraber lazeroid kullanma.
3)kernel uyumsuz olabilir.

alprnx

Üye
cm9 rc5 konusundakı herkez baphomet kullanıyor yanı uyumsuzluk söz konusu deil :S başka bişey var ama ne bi ben kullanamadım yenı 3x yoon kerneli

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
cm9 rc5 konusundakı herkez baphomet kullanıyor yanı uyumsuzluk söz konusu deil :S başka bişey var ama ne bi ben kullanamadım yenı 3x yoon kerneli
şunları dene.

int.d klasöründe ne varsa sil. ardından kerneli yükle. Thunderbolt xloud vs sonra tekrar yüklersin.

alprnx

Üye
nawy kardeş int.d dosyasının nerde bulundugunuda söylersen çok iyi olur

alprnx

Üye
yok hocam gene aynısı oldu ya çözsen çözsen sen çözersin başka bişeyden olmasın init.d nın ıcınde 2tane bişe vardı sildim onları smw den flaşladım kerneli fixin permıssıon yapıp çıktım reboot system now dedım gene samsungdan sonra sıyah ekranda kaldı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Xda da bulamadımda.Bana Cm9 rc5 in ve haphormet'in xda sayfasını atsana.bir bakayım.

alprnx

Üye
konun linki bu

bu en son cıkan baphormet i kurunca siyah ekran ancak son sürümden öncekı aprodhidede hiç bi problem yaşamıyorum.kernel sorunlu dıcem benden başka herkez kullanıor

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konuda gördüğüm kadarıyla bir config dosyası var.Onu kullandınmı?

alprnx

Üye
hayır config dosyası kullanmadım

şimdide hafıza kartını sdcart olarak görüyo cwm de bi haltlar yedim ama

bi şey daha sorcam nova 2 de gla uzantılı dosyalar var bunu icsler algılayamıyor sanırım.dosyanın üstüne tıkladıgımda dosya yok diyor.oyunda yazılar bunun icin görünmüyor.bunun bi çözümü var mı pekiyi?hani uzantıyı degiştirmek felan

alprnx

Üye
config dosyasını göremedım konuda ing. baya kötü benımde

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Öyle birşey yapamazsın.Oyunu tekrar indirmeyi dene.
config dosyasını göremedım konuda ing. baya kötü benımde
Baphomet için olan:

Aphrodite için olan

Zip dosyasını açtığım kadarıyla kernel bunlar.Halbuki konuda config yazıyor

alprnx

Üye
yani bi sonuca ulaşamadık deilmi

bi şey sorucam. bende s2 var ve nova 2 oynayamıyorum yani yüklüyorum ama oyundan atıyo açılmadı bi türlü tel rootlu değil acaba ondanmıdır yoksa bu mali cpudanmıdır ne yapsam çalıştırırım ben bu nova 2 yi

alprnx

Üye

peki boot bölümüne format attıktan sonra kerneli yüklemeyi denesen? belki olur.

boot menusu neresi oluyor ? cmw menudenmı giricez o bölüme ? eger öyleyse cmw menuden boot format atmayı sıralı şekılde yazarmısınız nawy kardeş

google play ve google talka giremiyorum baglantı yok diyor.oysa internet etkin gapps dosyasını tekrar cwmden yüklesem sorun çözülürmü?