Modern Warfare 3 ve gizlenme taktikleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
Modern Warfare 3 ve gizlenme taktikleri.
Helal sana Activision. Sam Fisher yada Solid Snake bile daha iyi gizlenemezdi. Onlar nefes bile almazken biz zıplayıp ateş bile edebiliyoruz büyük kabiliyet. Bu sene en iyi FPS seçilemeyeceği belli olan MW3 en iyi Stealth Action seçilebilir. Daha neler çektimde koymuyorum. Oyun zevkinizi kaçırmak istemem.

India

India

Üye
mw1'deki "all ghillied up" görevden sonra bu çok normal :) şaka bir yana yapay zeka zayıf kalmış

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
vay çıktı demek pc kalktı ılgilenemiyorum oyunlarla

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi
mw1'deki "all ghillied up" görevden sonra bu çok normal :) şaka bir yana yapay zeka zayıf kalmış

Merak etme BF3'tede var aynı şebeklikler. Satış rekorları kırarken salaklık rekorlarınıda altüst ediyorlar. FPS oyunlarının kaderini bu script sahneleri belirliyor. Oyunlar her nekadar aksiyon bazlı süper eğlenceli olsada oynanabilirlik ve gerçekçiliği felce uğratıyorlar. BF3'tede aynı Thunder Run dışında büyükmüş gibi görünen küçük haritalarda oynuyor ve 2-3 adımda bir aksiyon sahneleriyle uğraşıyorsunuz. Ama BF3'ün çok oyunculu modundaki haritalar Skyrim yada GTA IV'ü aratmıyor büyüklük olarak. MW'nin en büyük eksiğide zaten grafiğini symazsak bu, kutu gibi küçücük haritalar.

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
hocam oyunda silah çeşitliliği çok az singlede o yüzden soğuttu beni biraz ama genel olarak bakarsak güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...