ben pes2011 yüklerken bu kadar uğraşmamıştım. sen ban yemiş fragerle bi şekilde iletişime gecmeye bak. onun bilgisi daha fazladır benden
ben illaki kurmak istediğim oyunlarda en az 10 ayrı container deniyorum hepsinide rastgele cepten indiriyorum. genelde yenilerden ve az boyut kaplayanları tercih ediyorum.
ve bitanesi şansa denk geliyor. sende istersen çabuk pes etme her gün bi kaç tane containerle dene bende öyle yapıyorum. ve şimdi cepte 40tan fazla çok sevdiğim oyun var ve çok mutluyum.
örnek veriyim istersen: Uno oyununu ben çok seviyorum ama bitürlü doğru düzgün kuramıyordum. oyun hep yarıda kapalıyordu. nerden baksan 20 küsür tane ayrı container denedim ama nafile.
hatta kendi containeride dahil, olmadı. çıldırmak üzereydim her gün ayrı container ayrı container derken bu arada aradan 30gün falan geçiyor ama ben usanmadan başka containerle denemeye devam ediyorum. aradan o kadar gün geçti umut yavaş yavaş tükenmeye başlıyordu. ama nolduysa bi container daha denedim ve birden çalışmaya başladı. nasıl sevindim bi bilsen
demem o ki sende usanma. bakarsın birinden biri çalışır
nasıl her kan, her insana uyum sağlamaz. buda onun gibi bişey
bakarsın aranan kan bulunur