7 adet zippyshare den dosyayı indirdim ama hepsi rar obb deil onları buraya çıkart dediğimde gameloft die bir klasor gelior. onuda data ya atıyorum oyunu açıorum ama atıyor bni snrasında... ne yapmalıyım..
s3'te çalışıyor arkadaşlar teşekkürler ben sd yi ve apk yi başka yerden yüklemistim bir haftadır uğraşıyordum sonunda buradaki apk yi yukledim çalıştı. Sonsuz teşekkürler
- - - Eklendi - - -
s3'te çalışıyor arkadaşlar teşekkürler ben sd yi ve apk yi başka yerden yüklemistim bir haftadır uğraşıyordum sonunda buradaki apk yi yukledim çalıştı. Sonsuz teşekkürler
Ya arkadaşlar birşey soracağım bende 6 part var onları herbirini ayrı ayrı açıp çıkan tüm dosyaları data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files e mi atacağım anlayamadım tam olarak :/ açık olarak biri anlatırsa çok sevinirim
- - - Eklendi - - -