Modern Combat 4 Bağlantı Kaybedildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 4 Bağlantı Kaybedildi Hatası
Arkadaslar gameloft uyeligi actim sonra multiplayer moduna girmek istiyorum tikladiktan sonra biraz bekliyor ve baglanti kaybedildi diyor.Ne yapmam lazim ?

erotero

Üye
Bende de aynı sorun mevcut

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
obb dosyasınız android obb klasörün içine atın sd kart (yani extsd) olmaz kendi hafızasına atılmalı

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
obb dosyasınız android obb klasörün içine atın sd kart (yani extsd) olmaz kendi hafızasına atılmalı
oyun aciliyor story modunu bitirdim fakat mpye girecegim zaman internete bagli olmama ragmen baglanti kaybedildi hatasi veriyor

deepmano

Üye
    Konu Sahibi
cevap yokmu arkadaslar

anilari35

anilari35

Üye
kardeş 2 tl birşey zaten al store dan adam akıllı hiç ugrasma istedigin zaman yukle sil güncellemeler vs vs. rahat rahat ulaş

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
evet yerel kablosuz da oynarken Kaybedildi Hatası hatası almaktan bıktım :-( tel gm Discovery

reflex

reflex

Üye
Bende hiç olmadı o olay giriyor oynuyom forumda 1.1.5 sürümü var onu kurup oynayın bide

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
kardeş 3 _ 4 saniye oynuyorum hop bağlantı kayboluyor... diğer Discoveryler de sorun yok.. bitek bende böyle oluyo çözemedim gitti

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben 3g den bile oynayabiliyorum
şöyle telin 3g sini açık oyuna girince kablosuz ağa bağlanın diyo wifi açın(bağlı olmak zorunda değil) giriş yapın sonra hemen 3g yi açın 1 kere daha hata verebilir sonra oyunun mp sini 3g den oynabiliyorsunuzeğer wifinizin bağlantı kalitesi dalgalı ise yani 3 4 34 34 34 çekiyorsa hata verebilir

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
wifiyi telefona yapıştırıyorum gene aynı..
kimsede kopmuyo bi tek bende kopuyorlocal wifi ile oynarken baglantı kopuyor... çözümü bilen yokmu..? tel gm discoveryyokmu bilen :-(
yokmu çözüm..?

reaurora

reaurora

Üye
telefona bi reset at derim

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
çok denedik
çözüm bulunamadı................

Üst Alt