Modern Combat 3: Fallen Nation

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

serkanet

Üye
xperia arc de çalıştırabilen varmı bu oyunu ?

ammorules

Üye
Arkadaslar, wi-fi olmadan calisan surum cikmadi mi acaba hala?

doktorum21

Üye
gameloft bu sezon çoğu oynu wifi üzerinden oynanacak şekilde tasarlıyor galiba

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Yahu millet ben oyunu indirdim kurdum sonra wifi ile dosyalari indirdim yukledim oynadim ciktim tekrar girmeye calistigimda yeterli hafiza yok diye uyari veriyor. Istedigu miktar 1.6 gb kadar lakin zaten hafiza kartinda 2.2 gb bos yer var . Sorun nedir karsilasan oldumu?

oqlahoma

Üye
Yahu millet ben oyunu indirdim kurdum sonra wifi ile dosyalari indirdim yukledim oynadim ciktim tekrar girmeye calistigimda yeterli hafiza yok diye uyari veriyor. Istedigu miktar 1.6 gb kadar lakin zaten hafiza kartinda 2.2 gb bos yer var . Sorun nedir karsilasan oldumu?
wifi yi açıcan oyuna girerken uyarı vermez:oke::oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
O tamam da bu seferde grafikler icine verdi tekrar indiriyorum tesekkurler

napolyon94123

Üye
ooo emre demek burdada takılıyorsun eyw paylaşım için :D

attakkann1

Üye
ya wifi açık telefon build.prpb editli huawei ideos x5 ama bi türlü olmuyor wifi açık olmasına rağmen 1.6gb bişeyler istiyor ne yapacam ben

oqlahoma

Üye
ya wifi açık telefon build.prpb editli huawei ideos x5 ama bi türlü olmuyor wifi açık olmasına rağmen 1.6gb bişeyler istiyor ne yapacam ben
oyunu açıyorsa sorun yoktur kardeş belki oyunu öyle yapmışlardır:oke:

musti09500

musti09500

Üye
Arkadaslar bu oyunu galaxy mini de çalisdiran ve oynayan varmi caba galaxy mini de calisirmi acaba bi cevap verin

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
mini açmıyor galiba genede bi dene

saruman_me

saruman_me

Üye
bu oyun 10 numara pc de oynuyor hissi veriyor insana..

emrecntyrn

Üye
t20 de açılırmı?

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
t20 açmaz denediler daha önce

mahirxxxx

Üye
1 oyun için kaç tane dosya koymuşsunuz. oyunun dosya boyutu bile belli değil. aynı oyun iphone da 1,05 gb ve tek dosya. varın kalitesini siz düşünün. yol yakınken bir iphone yada ipad de siz alın en güzel şeylerin hazından yoksun kalmayın.4ever iphone....

Takipçi Satın Al

Üst Alt