Modern Combat 3: Fallen Nation

fatih_347

Kapalı Hesap
kardesim senin o iphone dedigin telefon 1500 liranın altında degil ben 575 liraya aldıgım telefonla bu oyun dahil bütün oyunları bitirdim...ayrıca burası iphone bölümü degil

PriZm

Üye

klasik İphone fanatigi...

burasi senin yerin degil.

Tepkiler: fatih_347

Türe

Üye

burası android bölümü ! şimdi yuvana dön

Tepkiler: fatih_347

xpity

Üye
Fena oyunmuş, hem grafik hemde, kişilik motoru yani insanların ölüm anları gerçeğe yakın lanse edilmiş. Git gide konsol kalitesine geliyor oyunlar.

wifi ile çalışıyor oyun sadece rootsuz telefonda wifi sız çalıştırma yöntemi yokmu acil lütfennn

Tru3Turk

Üye
arkadaşlar rootsuz telde wifisiz çalışmıyormu? ayrıca bende sürekli hiçbir yükleme yada dosya silme işlemi yapmadığım halde sürekli farklı değerlerde boş alan istiyor sorun ne olabilir

dostum indirme linkinde neden kullanıcı adı ve şifresi istiyor nasıl indiricez

adreno,tegra2,mali,PowerVR galaxy ace için hangisini seçmeliyim.

alonsof1

Üye

İdeos x5' te bu yöntemle wi-fi sorununu çözerek çalıştırdım.Gayet başarılı grafiklere sahip oyun.Şiddetle tavsiye edilir...

----------Eklendi @ 13:29:43 ---------- Yazıldı @ 13:22:46 ----------

adreno,tegra2,mali,PowerVR galaxy ace için hangisini seçmeliyim.

kardeşim Adreno olanı indireceksin. ACE gpu su Adreno200 dür.

Beylerd sd dosyasini indiremiyorum bir yardımcı olsanız filesonic kullanıcı adi ve şifre istiyor

alonsof1

Üye
Arkadaşlar filesonic ve uploaded.to siteleri paylaşımı durdurmuştur.buna göre upload yapmanızı önermekteyim, bilginize...

arkadaşlar android 2.3.3 de çalışrmı bu oyun

Tepkiler: turkishpower_
yaw 750 mb kaç saat sürer wi-fi den çüş el insaf yahu

[alikan]

Üye
Ty paylaşım fakat upload linki ölmüş paylaşımları daha geçerli sitelerden upload ederek yaparsak yardımınız daha faydalı olur. Apk dosyasını indirdim telefona kurdum yarım saattir telefondan indirmeyi bekliyorum 400mb indi daha