modern combat 3/4,shadowgun,fifa 13,gta vice city

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
modern combat 3/4,shadowgun,fifa 13,gta vice city
çok istiyorum.niye gameloft uğraşmıyor..symbianın suçu ne? Elop nereye bakıyo.hiç olmazsa android yapsınlar n9dakı gibi..

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
en iyisi sen teli değiştir boşuna bekleme :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Nokia bu yapacak brşey yok :) sırf bu yüzden nokia markalı telefonları sevmeme rağmen desteği keserler diye almak istemiyorum artık. belki yarın gidip lumia 920 alsam 3 ay sonra desteği çeker. nokianın müşterileri kandırmaya yönelik stratejisi var maalesef.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
sırf oyunlar için android bi tel alıcam öncelkle temple run fishing diary ve jetpack için :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sırf oyunlar için android bi tel alıcam öncelkle temple run fishing diary ve jetpack için :)
oyun için en iyi telefon android mi ? eğer şuanki telefonlarda oyun için en iyi telefon sistemi androidse gidip note 2 alıcam da bu yüzden sordum :)

rapman

rapman

Üye
arkadaşlar az mantıklı düşünün çocukca istekler bunlar. görmekten bıktım usandım artık. ne symbianı artık Allah aşkına. bitmiş bir sistem. zaten belle yüklü cihazların birkaçı güçlü. bu yüzden daha oyun beklemeyin. nokia, lumia'dan da desteğini çeker diyen arkadaş da yanılıyor. artık uzuun bir zaman wp kullanılacak.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
oyun için en iyi telefon android mi ? eğer şuanki telefonlarda oyun için en iyi telefon sistemi androidse gidip note 2 alıcam da bu yüzden sordum :)

oyun için kesinlikle android hiç durmadan al banada alabilirsin :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
konuyu görür görmez içimden yok yok diyorum :)

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
oyun için ios da uygun diye biliyorum.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En Ucuzu 300:tl: ye Tablet Almak Sırf Oyun İçinse

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
xperia ve ya htc almayı düşünüyorum

dervisd

dervisd

Üye
sırf oyun için istiyorsanız çok pahalı bişe almanıza gerek yok bunun için piyasada çok çeşit tabletler var android 4.0 işletim sistemli 1.0ghz işlemcili fln nokia'dan da vazgeçmemiş olursunuz :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha önce ben dahil defalarca kez bu vb konular açılmıştır :ünlem:

Sonuç ise değişmemekle beraber;

Size Android veya İOS işletim sistem!i cihazlara yönelmeniz olacaktır :oke:

Symbian Nokia tarafından desteği kesilmiş olup, bu zamandan sonra oyun uygulama vb hiçbirşey gelmeyecektir :ünlem:

Bu oyunları oynamak istiyorsanız kısa sürede sizi Android & İOS bölümlerinde görmek isteriz :tebessüm:

İyi forumlar :)

ANIL

ANIL

Admin
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt