moderetör olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dawn

Emekli Yönetici
neden bu moderetör admın sevdanız bilinmez sanal alemde ne işe yarar bu adı uzerınde sanal yanı gerçekte olmayan birşey

Öylesin anılcım daha eski ve daha değerlisiniz.Fark edilmemin tek sebebi mod olmam başka bir numaram yok.Ama sizin kaliteniz söz konusu

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sevgili site sakinleri,

Tabikide bizlere yardım edecek aktiflik gösterecek moderatörler arıyoruz. Bunun için sadece bir bölüme değil, site geneline odaklanıp çok yararlı paylaşımlar yapmanız ve dolu dolu yorumlar yazmanız çok önemli. Zaten göreve alacağımız kişiyi yönetim yaptığı toplantıyla birlikte seçiyor. Yani siz bizi bulmadan biz sizi buluyoruz

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öylesin anılcım daha eski ve daha değerlisiniz.Fark edilmemin tek sebebi mod olmam başka bir numaram yok.Ama sizin kaliteniz söz konusu

Burcu abla hakkını yiyorsun yaa .. ben mi eskiyim.. üyelik tarihim 6 ay bile değil ... moderatör olmadan önce de senin yorumlarına konularına falan bakardım ... tanınmış sevilmiş ve kaliteli bir üyesin

ben eskiden teknoloji haberleri eklerdim, moderatör olmak gibi bi isteğim yok ama neden haber yazamadığımı merak ediyorum

ben eskiden teknoloji haberleri eklerdim, moderatör olmak gibi bi isteğim yok ama neden haber yazamadığımı merak ediyorum
Çünkü haber kategorisinde kopyala yapıştır sistemi kullanılmıyor.Özgün haber yazmanız gerekli.Ama üyelerimiz genelde kopy paste yaptığı için sadece yöneticiler haber yazabiliyor.Ama diyorsanız ben özgün yazarım doğuşa haberinizi pm atabilirsiniz.

zibidi39

Üye
moderatormu olmak ıstıyosun bu hızla uzaya bıle cıkarsın hatta bı gun ıyı bı cocuk olursan şirinlerı bıle gorebılırsın

Konu Sahibi
adın gibi konuşma

Salihyet

Üye
İftar buluşmasına gelirsen bu konuyu uzun uzun konuşuruz, isteklerini isteklerimizi konuşuruz ve bundan sonrasına bakarız Fazla tartışılmaması gerekilen konular bunlar..

Bence ona fazla bulaşma, abisi peşimize takılır buluşmada rahat vermez
Şaka bi yana iyi çocuktur, ama fazla açık sözlü hemen pes edeceğini söyledi..

Bence gereken cevap.. Uzatmaya gerek var mı ?

( diğer tepkilere cevap vermeyeceğim, arkadaşa karşı anlayışlı olunmalı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...