Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moderatörleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans
Üye
Konu Sahibi
Moderatörleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr!
abiler bu ne konu kalabalığı Allah rızası için bi el atın çöplük vallahi tavsiye
'Şeref'
Emekli Yönetici
Hangi bölümlerden bahsediyorsunuz? onuda yazsaydınız ..
hayır mesela cep telefonu aksesuar bir sürü konu var açmış gitmiş yani gitmeli bir sürü gereksiz adam açmış şu hatayı alıyorum diğeri 4 konu 1 saat sonra açmış şu hatayı alıyorum. bence çok kalabalık ve boş konu var. tuba_erva kardeşim çöp kutusu sayısının armasından bahsediyorum bir nevi konular giderse çöp kutusunda çok sayı olur
Çöplük konular dahi olsa bunlar googledan yüksek oranda hit getirdiği için silmek saçma olur
emreilhans
Üye
Konu Sahibi
Ama karışık. hit bence önemli değil yani bu site için yeterince tanınıyor ve biliniyor. ama konu kalabalığı olunca adam ne aradığını bulamıyor. kastınız mesela 5800 ..... hatası yazınca gelen linkler topluluğu ise ona birşey diyemem. Ama az öz işi var o olunca daha verimli ve sağlıklı olur. Şahsi fikrim
Necmati
Üye
Hocam şu imzayı değiştirsen diyorum
jigsaw_54
Üye
katılıyorum imzadaki resim çok büyük...
emreilhans
Üye
Konu Sahibi
zaten yarın kural dışı der gerek yok hep oluyo alıştım okey sakin olun lütfen değiştiriyorum.
Ayrıca sözünü ettiğiniz bölümdeki gereksiz bulduğunuz konuları şikayet edin eğer öyleyse yöneticiler kaldırır, toplu bi temizliğin gerekli olduğunu sanmıyorum
arslansem
Üye
Bu konuyu görmeden bir benzerini gereksiz bölümüne açtım kalabalık etmeyeyim diye.Son zamanlarda benim de dikkatimi çekti