Jelly_Bean
Üye
Moder Warfare 4 Çıkar mı? [SPOILER!] | Senaryo Tahminleri |
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi mw3 çoktan bitti fakat black ops 2 de yaklaştı e haliyle konuşmalar black ops2 den sonra gelecek oyuna kayıyor.Sorum şu Modern Warfare 4 gelir mi? Gelebileceğini düşündüğünüz senaryoları yazarsanız sevinirim.
ilk önce ben yazayım. Bence gelebilir.Pricenin hotel oasisten kurtuluşu ve ordan sonraki olaylar serisi gelebilir.Belki price mezarlığı ziyaret eder
. Kafama şu takıldı bir de.Mw3 de Mw1 deki arkadaşlarımız bize yardım ediyordu.Mw4 çıkarsa Mw2 den kalan tanıdıklar olabilir düşünüyorum.Virjinya'nın kurtuluşunda önemli yer oynayan Sgt.Foley,Ramirez,Cpl.Dunn ve ekibi olacak askeri ekipte olabilir diye düşünüyorum. Özel timde ise Baseplate (macmillan) ve Price'nin kurabileceği yeni bir tim olabilir.Mw4 ün akıllarda soru işareti bırakmasının tek sebebi artık peşinden koşacağımız bir kötü karakter yok belki yeni bir terörist saldırılarıyla yeni kötü adam çıkartılabilir ve seri 6-7 ye kadar uzayabilir diye düşünüyorum.
Yorumlarınızı eksik etmeyin aklınızdan geçen senaryoları yazarsanız sevinirim.
ilk önce ben yazayım. Bence gelebilir.Pricenin hotel oasisten kurtuluşu ve ordan sonraki olaylar serisi gelebilir.Belki price mezarlığı ziyaret eder

. Kafama şu takıldı bir de.Mw3 de Mw1 deki arkadaşlarımız bize yardım ediyordu.Mw4 çıkarsa Mw2 den kalan tanıdıklar olabilir düşünüyorum.Virjinya'nın kurtuluşunda önemli yer oynayan Sgt.Foley,Ramirez,Cpl.Dunn ve ekibi olacak askeri ekipte olabilir diye düşünüyorum. Özel timde ise Baseplate (macmillan) ve Price'nin kurabileceği yeni bir tim olabilir.Mw4 ün akıllarda soru işareti bırakmasının tek sebebi artık peşinden koşacağımız bir kötü karakter yok belki yeni bir terörist saldırılarıyla yeni kötü adam çıkartılabilir ve seri 6-7 ye kadar uzayabilir diye düşünüyorum.Yorumlarınızı eksik etmeyin aklınızdan geçen senaryoları yazarsanız sevinirim.