Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modem üzerinden multiplayer oyun oynamak ?
Sponsorlu Bağlantılar
avcitalip
Üye
Konu Sahibi
Modem üzerinden multiplayer oyun oynamak ?
evde 2 tane leptop var ama nasıl bağlayacağımı bilmiyorum şu anda hamachi ile idare ediyorum
achambo
Üye
2 laptopu aynı anda bağlayamıyomusun
- - - Eklendi - - -
modeme
avcitalip
Üye
Konu Sahibi
evet ama wi-fi den
nalcam22
Üye
Lan koblosuylada bağlanıyor denetim masası ağ ayarlarından ev grubu oluşturcan sonra öbür pc ile gruba bağlancan
- - - Eklendi - - -
Lan koblosuylada bağlanıyor denetim masası ağ ayarlarından ev grubu oluşturcan sonra öbür pc ile gruba bağlancan
abi işte sıkıntı burada başlıyor,leptoplar birbirini görmüyor hamachi ile şimdilik hallediyoruz ama hamachi de de lag oluyor mesela gta 4 oynuyoruz pcler arasında bağlantı görünmüyor ama dediğin doğrudur çünkü mobil cihazlar mesela tablet & telefon gibi cihazlarda oyun oynarken birbirimizi görüyoruz ama sadece bir oyunda pclerde sorun olmuyor oda minecraft onuda kardeşim ayarladığı için bilmiyorum nasıl yapıyor velet minecrafta 2-3 şeyi ayarlıyor birbirimizi wlanda görebilip oynayabiliyoruz
L-LumieRe
Üye
Bi ayar yapmanıza gerek yokki..
2 pc de başlandığında cstrike pes fifa nfs gibi oyunlarda otomatik olarak LAN oyununda pcler birbirini görür.
LAN destegi olmayan oyunlarda hamachi şart
Onun dışında antivirus falan guvenlik duvarını kapatın
Bi ayar yapmanıza gerek yokki..
2 pc de başlandığında cstrike pes fifa nfs gibi oyunlarda otomatik olarak LAN oyununda pcler birbirini görür.
LAN destegi olmayan oyunlarda hamachi şart
Onun dışında antivirus falan guvenlik duvarını kapatın
yalnız abi lan desteği olan o cstrike nfs generals gibi oyunlardan bahsediyorum bunlar internet kafelerde lan bağlantısıyla oynanabilen oyunlar ama evde wlan var ve ikiside aynı modeme bağlı ama hamachi olmadan görmüyor + biz antivirüs kullanmıyoruz (Kaspersky 2014'ü bekliyorum orijinal alacağız) ve güvenlik duvarını kontrol ettim herhangi bir takılma yok
istersen video çekeyim abi inanmıyorsan
codblackops2
Üye
işletim sistemleri ne bilgisayarların??
L-LumieRe
Üye
valla arkadaş ekstra bişey gerekmiyorki problem orda
windows ayarlarından paylaşımıda açın diyecem ama onunla bi alakası yok normalde