Modaretör olmak için İstanbul'lu mu olmak gerekiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hltdesign

hltdesign

Üye
    Konu Sahibi
Modaretör olmak için İstanbul'lu mu olmak gerekiyor ?
yav forumda birşey dikkatimi çekti... Sanırım hak yeniliyor üzgünüm ama böyle İstanbullu üyelere öncelik tanılıyor...Ve gercekten su anda coğu modaretör o görevi hak etmiyor ikinci husus modaretör olanlar havalara giriyor burdan adminlere sesleniyorum lütfen biraz duyarlı olalım hersey istanbul demek değil..modaretör olunurken alınan teşekkür sayısına bakılıyormu eğer bakılıyorsa gercekten anlamayamadım bence bu sitede hergün aktif olan güzel paylaşım yapan arkadasları da görün izleyin derim gercekten çok mreak ediyorum şimdiden teşekkür edeiyorum görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve HenryBenzema1410

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Koskocaman yönetimde;

Deadsilence, Sahliyet, Preator ve Van_Hoijdonk İstanbullu. Herkesi izliyoruz ve zaten bu sitede üye olan herkes yönetimde söz sahibidir. Yakında yeni rütbe sistemi ile birçok kişi yönetimde olacak, herkesin farkındayız. Davranışlarında olumsuzluk yaşadığınız yöneticileri Adminlere bildirebilirisiniz.

hltdesign

hltdesign

Üye
    Konu Sahibi
Koskocaman yönetimde;

Deadsilence, Sahliyet, Preator,Chavrash ve Van_Hoijdonk İstanbullu. Herkesi izliyoruz ve zaten bu sitede üye olan herkes yönetimde söz sahibidir. Yakında yeni rütbe sistemi ile birçok kişi yönetimde olacak, herkesin farkındayız. Davranışlarında olumsuzluk yaşadığınız yöneticileri Adminlere bildirebilirisiniz.

:hmmm ya bilmiyorum ama bana hak yeniyor gibi geliyor yinede önemli değil iyi forumlar...;)zaten adminlik fln demiyorum modaretör diyorum

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yöneticiler ile ilgili sıkıntılarınızı Adminler ile paylaşınız ki bizler de hatalarımızı görelim. Ben Kayseri'de ikamet ediyorum. İstanbul kuramınızı burada kırmış oluyoruz. Yani herkes istanbul'lu değil. Forum içi güvenilirlik sağlandıktan sonra üye bizim için yönetici konumundadır. İllaki yönetimde yeri bulunması gerekmiyor, forum içi yönetici ve üyelerin konuşmalarını takip ederseniz ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için yeterli olacaktır. Yine de şikayetçi iseniz biz her zaman buradayız.

Doğan

Üye
Yöneticiler ile ilgili sıkıntılarınızı Adminler ile paylaşınız ki bizler de hatalarımızı görelim. Ben Kayseri'de ikamet ediyorum. İstanbul kuramınızı burada kırmış oluyoruz. Yani herkes istanbul'lu değil. Forum içi güvenilirlik sağlandıktan sonra üye bizim için yönetici konumundadır. İllaki yönetimde yeri bulunması gerekmiyor, forum içi yönetici ve üyelerin konuşmalarını takip ederseniz ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için yeterli olacaktır. Yine de şikayetçi iseniz biz her zaman buradayız.

katılıyorum teşekkürler :)

Bora

Bora

Üye

Bende katılıyorum.

ibrahim

Üye
Koskocaman yönetimde;

Deadsilence, Sahliyet, Preator,Chavrash ve Van_Hoijdonk İstanbullu. Herkesi izliyoruz ve zaten bu sitede üye olan herkes yönetimde söz sahibidir. Yakında yeni rütbe sistemi ile birçok kişi yönetimde olacak, herkesin farkındayız. Davranışlarında olumsuzluk yaşadığınız yöneticileri Adminlere bildirebilirisiniz.

Chavrash aslen malatyalı ama adana oturuyor suan ise karsta öğrenim görevlisi:)

Bora

Bora

Üye
Bayağı açık sozlusunüz :) Ancak haksız bir şekilde bu konuma geldiğimi veya yanlış birşey yaptığımı düşünüyorsanız.Lütfen şikayet ediniz.

alperen1313

alperen1313

Üye
birazdan yönetime el koyacam kardeşlerim :=)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Afedersiniz bu forumun yöneticilerinin bunu düşündüğünü , düşünmeniz ne yazık :(

Consul9

Consul9

Üye
ya arkadaşlar bide galiba yüzbaşından aşağısını tecrübesiz die moderetör yapmıolar:)
bu kuramı yıkabilecek moderetör bekliorm:)

Doğan

Üye
birazdan yönetime el koyacam kardeşlerim :=)

:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

bence maxicepte hak eden hak ettiği yerde..Eğer biri modaretörlüğü hak ediyorsa Türkiye'nin 81 ilinden herhangi 1 üye olabilir bu..ama bunu adminlerde söylüyor...kalıcı ve güzel paylaşım yapan Türkçeyi konusurken dikkat eden 2'li konusmalarda saygı çerçevesi dışına çıkmayan... kişiler modaretör oluyor ve bence mesaj sayısına pek bakılmıyor yeter ki güzel paylaşım kalıcı paylaşım yapsın belki günü gelince bizde olruz maxicep için el ele verip güzel paylaşımlara devam etmeliyiz hepinize iyi forumlar... (modaretörlük okadar da uzak bir yerde değil dostum :oke: hak eden oluyor.. zaten maxicepte benim için önemli olan rütbe değil...sadece güzel bir forum yeni arkadaslıklar vb... umarım haddimi aşmamışımdır iyi forumlar tekrar... :))

ibrahim

Üye
ya arkadaşlar bide galiba yüzbaşından aşağısını tecrübesiz die moderetör yapmıolar:)
bu kuramı yıkabilecek moderetör bekliorm:)

Dikkat ederseniz moderetör olan üyeler genelde aktif üye ve paylaşım yapanlar genelde mod oluyo zaten bütün forumlarda bu böyledir genelde.Yıkan olur bir ihtimal ama.

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar yönetici olmak neden bu kadar problem oldu ki. Sonuçta her üyenin yönetimde söz konusu olduğunu düşünüyorum. Şikayet et butonunu kullanarak gereksiz veya sakıncalı gördüğünüz içeriği yönetime bildirip işlem yaptırabiliyorsunuz. Yöneticinin işlevi de tam olarak bu değil mi. Forumu gözetip gerektiğinde müdahale etmek. Üyelerin farkı bu işlemi kendileri yapamıyor olması. Yapamıyor olması yapamayacağı anlamına da gelmiyor zaten. Moderatör olmak için İstanbul'lu olmak mı gerekiyor tezi de İstanbul dışındaki yöneticilerin varlığı ile çürümüş oluyor.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, Maxicep'te yönetici olmak gibi bir hırs ile başlamadım paylaşmaya. Açtığım konular ve attığım mesajlar da rütbe yükseltmek ve dikkat çekmek için değildi. Sadece birilerine faydalı olmak ve konulardaki fikrimi ortaya koymak için konu açıp mesaj yazdım. Yöneticiler farketti ve buraya geldim. Hepsine buradan birkez daha teşekkür ediyorum. Unutmamak gerekir. Yapılan iyi şeyler karşılıksız kalmaz. Bu herhangi bir forumda da iş hayatında da böyledir. Emek veren hak ettiği yere gelir.

Son olarak ta benim moderatör oldum diye şımardığımı, konularınıza gereksiz müdahale ve girişler yaptığımı, şahsınıza karşı bu vasfımı kullanarak üstünlük kurmaya çabaladığımı görürseniz lütfen şikayetinizi yönetime bildirin.

Bir de şunu hatırlatmak isterim. Aktif olmak sadece mesaj yazmak ve konu sayısını artırmak değildir. Bu siteye faydalı olmanın başlıca prensibi uygunsuz mesajları şikayet ederek yönetimin gözünden kaçan şeylerde onlara yardımcı olmaktır. Bu sizlerin siteye faydalı olmak için çaba gösterdiğinizin ilk aşamasını belli eder.

Saygılar.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yönetici olmak neden bu kadar problem oldu ki. Sonuçta her üyenin yönetimde söz konusu olduğunu düşünüyorum. Şikayet et butonunu kullanarak gereksiz veya sakıncalı gördüğünüz içeriği yönetime bildirip işlem yaptırabiliyorsunuz. Yöneticinin işlevi de tam olarak bu değil mi. Forumu gözetip gerektiğinde müdahale etmek. Üyelerin farkı bu işlemi kendileri yapamıyor olması. Yapamıyor olması yapamayacağı anlamına da gelmiyor zaten. Moderatör olmak için İstanbul'lu olmak mı gerekiyor tezi de İstanbul dışındaki yöneticilerin varlığı ile çürümüş oluyor.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, Maxicep'te yönetici olmak gibi bir hırs ile başlamadım paylaşmaya. Açtığım konular ve attığım mesajlar da rütbe yükseltmek ve dikkat çekmek için değildi. Sadece birilerine faydalı olmak ve konulardaki fikrimi ortaya koymak için konu açıp mesaj yazdım. Yöneticiler farketti ve buraya geldim. Hepsine buradan birkez daha teşekkür ediyorum. Unutmamak gerekir. Yapılan iyi şeyler karşılıksız kalmaz. Bu herhangi bir forumda da iş hayatında da böyledir. Emek veren hak ettiği yere gelir.

Son olarak ta benim moderatör oldum diye şımardığımı, konularınıza gereksiz müdahale ve girişler yaptığımı, şahsınıza karşı bu vasfımı kullanarak üstünlük kurmaya çabaladığımı görürseniz lütfen şikayetinizi yönetime bildirin.

Bir de şunu hatırlatmak isterim. Aktif olmak sadece mesaj yazmak ve konu sayısını artırmak değildir. Bu siteye faydalı olmanın başlıca prensibi uygunsuz mesajları şikayet ederek yönetimin gözünden kaçan şeylerde onlara yardımcı olmaktır. Bu sizlerin siteye faydalı olmak için çaba gösterdiğinizin ilk aşamasını belli eder.

Saygılar.

Klasik Bilgiler , Forumda Bİrçok yerde var, anlayana :)

hltdesign

hltdesign

Üye
    Konu Sahibi
Afedersiniz bu forumun yöneticilerinin bunu düşündüğünü , düşünmeniz ne yazık :(

neden yazık olsun ki kişiler düşüncelerinde özgürdür böyle bir mesaj yazmanı kişiliğine pek yakıştıramadım gercekten asıl sana yazık :@

Klasik Bilgiler , Forumda Bİrçok yerde var, anlayana :)

nedemeye çalısıyosun veya ne yapmaya :bann:

Odysseus

Odysseus

Üye

neden yazık olsun ki kişiler düşüncelerinde özgürdür böyle bir mesaj yazmanı kişiliğine pek yakıştıramadım gercekten asıl sana yazık :@

nedemeye çalısıyosun veya ne yapmaya :bann:

Halit arkadaşım konuyu tartışmaya çevirecek bir nokta yok. Bilal yöneticilerin İstanbul ayrımı yapmayacağını söylüyor.

Doğan

Üye
sakin lütfen..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Moderatör olmak istiyorsanız foruma düzgün bir kişilik yansıtmanız, aktif olmanız ve belli bir konuda fayda sağlamanız yeterli. Eğer istiyorsanız ve hakedebiliyorsanız bu görev zaten size seve seve verilir.
Şikayet mesajlarıyla yöneticilere yardımcı olmanız da fena olmaz hani.

Ancak şehir bazında yönetici almak gibi abesle iştigal bir uğraşımız kesinlikle yok. Bu iddia ne yazık ki mesnetsiz.

Bazı moderatörlerin hal ve hareketlerinden şikayetçi iseniz ve elinizde somut örnekler de varsa bizlerle paylaşın özel mesajdan. Gerekirse biz konuyu görüşürüz, gereken ne ise de onu yaparız.

Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt