Mert045 Üye Pesimist valla bu fotoşoktan iyi anlıyorsun ha splash ekranların falan süper ---------- Eklendi @ 22:31:08 ---------- Yazıldı @ 22:29:57 ---------- O yazı yerine kayan ayyıldız olsa nasıl olur ?
Pesimist valla bu fotoşoktan iyi anlıyorsun ha splash ekranların falan süper ---------- Eklendi @ 22:31:08 ---------- Yazıldı @ 22:29:57 ---------- O yazı yerine kayan ayyıldız olsa nasıl olur ?
PeSimiSt_61x Üye Hepsi İçin 24 adım Hareket Başka yapmak çok saatimi alır Hem ayyıldız var işte yazının sonunda
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi PeSimiSt_61x' Alıntı: Hepsi İçin 24 adım Hareket Başka yapmak çok saatimi alır Hem ayyıldız var işte yazının sonunda Genişletmek için tıkla ... Dostum sen neymişsin böyle, çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık
PeSimiSt_61x' Alıntı: Hepsi İçin 24 adım Hareket Başka yapmak çok saatimi alır Hem ayyıldız var işte yazının sonunda Genişletmek için tıkla ... Dostum sen neymişsin böyle, çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık
PeSimiSt_61x Üye Rambo_FT' Alıntı: Dostum sen neymişsin böyle, çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Beğendiysen ne mutlu bana Rica ederim, şu dönüştürme işlemlerinde kalite düşmede daha da güzel olacaktı,
Rambo_FT' Alıntı: Dostum sen neymişsin böyle, çok çok teşekkür ederim, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Beğendiysen ne mutlu bana Rica ederim, şu dönüştürme işlemlerinde kalite düşmede daha da güzel olacaktı,
M. tAHA Üye PeSimiSt_61x' Alıntı: Hazırladığım Resimler Kilitliyken Çağrı geldiğinde Ve bunlardan meydana çıkan Ekran resimleri kötü gibi ama hareket ederken belli olmuyor ve kaliteli görünüyor, Denedim TEst ettim Çok da güzel kayıyor. Linki : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... rambo benım dedıgım buydu helal pesimist_61* ya
PeSimiSt_61x' Alıntı: Hazırladığım Resimler Kilitliyken Çağrı geldiğinde Ve bunlardan meydana çıkan Ekran resimleri kötü gibi ama hareket ederken belli olmuyor ve kaliteli görünüyor, Denedim TEst ettim Çok da güzel kayıyor. Linki : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... rambo benım dedıgım buydu helal pesimist_61* ya
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Yani kalite düşmese olmaz sanki Böylesi de çok güzel bayağı çalışmışsın
TheOldBros Üye bygokhan1' Alıntı: telgesturecontrols.mif dosyasını neyle düzenliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... sis contents ile
bygokhan1' Alıntı: telgesturecontrols.mif dosyasını neyle düzenliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... sis contents ile
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Free Turk' Alıntı: vallaa çok cix olmuş ama ben hala doğan slx taraftarıyım Genişletmek için tıkla ... Murat 131 varken ne doğanı
Free Turk' Alıntı: vallaa çok cix olmuş ama ben hala doğan slx taraftarıyım Genişletmek için tıkla ... Murat 131 varken ne doğanı
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Free Turk' Alıntı: Sercede olur Genişletmek için tıkla ... Serçe olur
dready112 Üye PeSimiSt_61x' Alıntı: Hazırladığım Resimler Kilitliyken Çağrı geldiğinde Ve bunlardan meydana çıkan Ekran resimleri kötü gibi ama hareket ederken belli olmuyor ve kaliteli görünüyor, Denedim TEst ettim Çok da güzel kayıyor. Linki : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu ofw'de kullanabiliyor muyuz ?
PeSimiSt_61x' Alıntı: Hazırladığım Resimler Kilitliyken Çağrı geldiğinde Ve bunlardan meydana çıkan Ekran resimleri kötü gibi ama hareket ederken belli olmuyor ve kaliteli görünüyor, Denedim TEst ettim Çok da güzel kayıyor. Linki : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu ofw'de kullanabiliyor muyuz ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi dready112' Alıntı: Bunu ofw'de kullanabiliyor muyuz ? Genişletmek için tıkla ... Evet.