[Mod]Telefonunun Sesi Az Çıkanlar!!!! Ses yükseltme Modu...

Sponsorlu Bağlantılar

wuc

wuc

Üye
Dostum söylediğin gibi XloudEngine yi yükledim recoveryden yükleme başarılı dedi reset atıp telefonun ses menüsüne girince xloud seçeneği çıkmadı volume+ ı yüklemek istediğimdede paket ayrıştırma hatası alıyorum.Marketli orjinal rom yüklü 945de başka önerdiğin programlar var mı ?

izzettinadana

Üye
ben vodafone 945 telefonunu kullanıyorum tek şikayetim sesi az olması bunu bir çözümü yokmu ses yükseltme programın gibi yada varsa benim indiremiyoorum lütfen beni bilgilendirin

- - - Eklendi - - -

ben vodafone 945 telefonunu kullanıyorum tek şikayetim sesi az olması bunu bir çözümü yokmu ses yükseltme programın gibi yada varsa benim indiremiyoorum lütfen beni bilgilendirin

wuc

wuc

Üye
Konuyu açan arkadaş başlığa baksa keşke :)

butouhon

Üye
Bunu yapinca garanti gider mi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar bu modu uygulayınca garanti gider ve bu modu yüklemek için cwm recovery sini kullanmanız gereklidir.Cwm recovery kullanmazsanız aborted hatası alırsiniz yada telefonunuzda kalıcı hasara sebeb olabilir.Ayrıca bu mod xloud adı altında herhangi bir ses menüsü oluşturmuyor.Yani yükledikten sonra her zaman aktif çalışır.

dj-61

dj-61

Üye
arkadaş kaltırabilmek icin bir yöntem varmı?

bu durumda dosya icindeki yolları takip ederek telefon sisteminden tek tek silmek mi gerekecek..

bende xperia kullnıyorum eski modellerden,
bunlara yenilerindeki gibi xloud yok. b
ende bunu yapmak istedim, buradaki program amacı ile ilgili geniş bir bilgi verilmiyor,
konu başındaki acıklama hangi sayfaya girsem aynı, ne bir kullnıcı yorumu ne de paylaşan gişinin kenti decrubeleriyle yapılmış bir acıklama var, hani bu olay coğu karanti entişesi olanlar icin daha bir önemli ama bizim gibi daha 3-5 ay olmadan cıhazı root yapıp her türlü oynayan kişiler icin cok önemli olmasada yinedenormal bir uygulama gibi kur kaltır yöntemi olmayan bir olaydan söz edilince insan daha cok tüşünüyor..
bu nednele kullnıcıların bu konuda daha detaylı acıklamaları gerekiyor, insanalrın kafasında cok soru işareti var..

karanti entişesi olanalr icin şunu belirteyim, bazı uygtulamalar root yetkisi ister cünkü bunlar sistem üzerinde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı duyar. tabi sistem değişikliği sırasında bir hataya sebeb oluşabileceği göz önünde bulundururlur ve bu kullnıcı hatası olduğu icin root yetkisi vermek karanti dışı bırakır. bu durumda recover menüden bu iş yapmanız icinde yine bu menüyü aktif etmeniz icin ilk yapılacak işlemlerde biri root yetkisi, bir kac gez yaptığım halde tam olarak emin değilim root olmadan menü aktif olur mu konusunda.. ama bunlara bir cözüm vardır. cıhazınızın güncelleme servisi bulunuyorsa yani sony için pc ve cıhaz üzerinde güncellem hizmetini kullanarak sistem onarımı yaparak yeni istemin kurulumu yapılır, bu işlem eski sistemi silerek yeni sistemi kurma yolu ile olur, bu durumda eski karantili hale gelir..

- - - Eklendi - - -

x10 mini android 2.1 üzerinde uygun mu?

Heroata

Heroata

Üye
!!!! Galaxy wonderda denemeyi bootloop oluyor !!!!

Üst Alt