[MOD] Red DOT Ekran Koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] Red DOT Ekran Koruyucu
RED DOT SCREEN SAVER

CFW İçin moddur. UDA 'ya atmanız yeterlidir. Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, alexkara, yaren_dede ve 1 kişi daha

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bunu daha önce sis olarak paylaştılar yani c ye atarsak çalışır heralde diğer konunun linki kırık olduğu için birşey diyemiyecem yani denemek isteyenler c ye ilgili klasöre atıp restart yapsın denemekten zarar gelmez :)

paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Güle güle kullan dostum.

- - - Eklendi - - -

bunu daha önce sis olarak paylaştılar yani c ye atarsak çalışır heralde diğer konunun linki kırık olduğu için birşey diyemiyecem yani denemek isteyenler c ye ilgili klasöre atıp restart yapsın denemekten zarar gelmez :)

Haklısın zaten o konuya tek tek baktım, yorumlardaki linklere baktım hepsi kırık ondan paylaştım onay için teşekkürler. :) C ye olur mu bilmiyorum denemedim. Sis hazırlamayıda bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın. Bahadır abi eğer istersen müsait oldugunda hazırlayıp sis koyarsan sevinirim CFW hazırlamayan arkadaşlarda yararlansınlar.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

MaxipmaN

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sis yapmak birşey değilde öncelikle birisi c ye atıp denesin bakalım çalışıyormu bende gömülü olduğu için deneyemiyorum

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
sis yapmak birşey değilde öncelikle birisi c ye atıp denesin bakalım çalışıyormu bende gömülü olduğu için deneyemiyorum

Anladım bende de gömülü deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. :)

emreli01

emreli01

Üye
acaba bunu yeşil ve mavi olana çevirebilirmsnz renk değişikkligi mümkünmü ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
acaba bunu yeşil ve mavi olana çevirebilirmsnz renk değişikkligi mümkünmü ?

Dostum denemedim hiç ama biraz kurcalarım yapabilirsem paylaşırım.

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

tolgatavli

Üye

akflat

Üye

Güle güle kullan dostum.

- - - Eklendi - - -

Haklısın zaten o konuya tek tek baktım, yorumlardaki linklere baktım hepsi kırık ondan paylaştım onay için teşekkürler. :) C ye olur mu bilmiyorum denemedim. Sis hazırlamayıda bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın. Bahadır abi eğer istersen müsait oldugunda hazırlayıp sis koyarsan sevinirim CFW hazırlamayan arkadaşlarda yararlansınlar.
[/QUOTE
arkadaşlar sis olarak tekrar linki yeniledim indirebilirsiniz

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

Güle güle kullan dostum.

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE
arkadaşlar sis olarak tekrar linki yeniledim indirebilirsiniz

Teşekkürler kardeşim ilgilendiğin için. :)

ASC33

ASC33

Üye
eline sağlık güzel.fakat bunun fp1'de orjinal ekran koruyucu olup kırmızısı vardı,onun cfw için olanı varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt