Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu daha önce sis olarak paylaştılar yani c ye atarsak çalışır heralde diğer konunun linki kırık olduğu için birşey diyemiyecem yani denemek isteyenler c ye ilgili klasöre atıp restart yapsın denemekten zarar gelmez
bunu daha önce sis olarak paylaştılar yani c ye atarsak çalışır heralde diğer konunun linki kırık olduğu için birşey diyemiyecem yani denemek isteyenler c ye ilgili klasöre atıp restart yapsın denemekten zarar gelmez
Haklısın zaten o konuya tek tek baktım, yorumlardaki linklere baktım hepsi kırık ondan paylaştım onay için teşekkürler. C ye olur mu bilmiyorum denemedim. Sis hazırlamayıda bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın. Bahadır abi eğer istersen müsait oldugunda hazırlayıp sis koyarsan sevinirim CFW hazırlamayan arkadaşlarda yararlansınlar.
Haklısın zaten o konuya tek tek baktım, yorumlardaki linklere baktım hepsi kırık ondan paylaştım onay için teşekkürler. C ye olur mu bilmiyorum denemedim. Sis hazırlamayıda bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın. Bahadır abi eğer istersen müsait oldugunda hazırlayıp sis koyarsan sevinirim CFW hazırlamayan arkadaşlarda yararlansınlar.[/QUOTE
arkadaşlar sis olarak tekrar linki yeniledim indirebilirsiniz
Haklısın zaten o konuya tek tek baktım, yorumlardaki linklere baktım hepsi kırık ondan paylaştım onay için teşekkürler. C ye olur mu bilmiyorum denemedim. Sis hazırlamayıda bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın. Bahadır abi eğer istersen müsait oldugunda hazırlayıp sis koyarsan sevinirim CFW hazırlamayan arkadaşlarda yararlansınlar.[/QUOTE
arkadaşlar sis olarak tekrar linki yeniledim indirebilirsiniz