[MOD] Nokia Uyku Ekranı V3 Güncelleme......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[MOD] Nokia Uyku Ekranı V3 Güncelleme......
Yeni Duvar Kağıtları:

* Merdiven: 33

* Doğa: 16

* Fauna: 3

* Alanı: 1

* Retro: 8

Toplam: 67 Yeni Duvar Kağıtları

Sabit:

* Pil Şarj Animasyon (Belle Stil kullanarak)

* Yazı Tipi Boyutu

ve Pil Güç Bar mevcuttur..

İndirme Linki Buyrun :

Tepkiler: Esmer -_-, iatis ve OzGuRKnowN
yeni ne var bu versiyonda? sadece yeni ekran koruyucumu?

qsaw

Üye
Belle mi anna mı yazarmısız ?

n000k

Üye
Belle mi anna mı yazarmısız ?
ne bellesi ne annası yaw?? bu sleeping screen için ekran koruyucu resimleri eklenmiş.. sleeping screenin anna için ayrı belle için ayrı versiyonlarımı var??? ben hiç duyadım..

Konu Sahibi
Belle anna farketmiyor.... Yukardada belirttiğim gibi yeni ekran koruyucular duvar kağıtları değil. Bu programın amacı zaten ekran koruyucu ve telefon ekran koruyucuda olduğu zaman slayt şeklinde ekran koruyucuları değişiyor.

----------Eklendi @ 18:53:44 ---------- Yazıldı @ 18:52:57 ----------

ne bellesi ne annası yaw?? bu sleeping screen için ekran koruyucu resimleri eklenmiş.. sleeping screenin anna için ayrı belle için ayrı versiyonlarımı var??? ben hiç duyadım..

Sakin ol kardeşim Hahahahha ....

Tepkiler: n000k

qsaw

Üye
ya ondan değil ben kullanıyorum bunu ama orada "* Pil ŞarjAnimasyon(BelleStilkullanarak)" yazınca şühelendim

Konu Sahibi
Önemli birşey değil yani anna belle farketmiyor. Annasını belleyin gitsin

Tepkiler: mmb7982 ve n000k

n000k

Üye
ufff ondan değil kardeşim gene mesajlarım silinmiş başka bir konu içinde !!! neysem burdanda silerler şimdi.. moralim bozuldu .. saol bu arada!! denemek lazım yeni ekran koruyucularını ..

Konu Sahibi
Silmeyin kardeşimin mesajlarını aaa

Tepkiler: n000k

n000k

Üye
Silmeyin kardeşimin mesajlarını aaa
hayır hiçbir ios severin kakıpta bizi rencide ettiğini görmedim bu fandroitçiler kadar.. neysem.. kapadım ağzımı. artık buraya < saol, teşekkürler, emeğine sağlık > yazıcam artık..

Konu Sahibi
Şayet o yazılımı kullanmıyorsan hiçbirşey yazma kardeşim

neye yarar ki bu? zaten istedigimiz fotografi sleeping screen uygulamasinin yardimiyla kullanabiliyoruz ekran koruyucu kimi

Konu Sahibi
Peki devamlı değişiyormu slayt şeklinde

Eline sağlık teşekkürler güzel olmuş. Saat/tercih/tarih şeffaf olsa daha güzel olurdu.

kardesim biliyoruz her halde o kadarini. normal resim gibi digil. piksellerini azaltiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...