refresh uyumlu mu? - - - Eklendi - - - Refresh e uyumsuzmuş...Uyumlu yapacak var mı?
.Kerasus. Üye Konu Sahibi arslanla' Alıntı: refresh uyumlu mu? - - - Eklendi - - - Refresh e uyumsuzmuş...Uyumlu yapacak var mı? Genişletmek için tıkla ... bende bi sorun yok.refresh kullanıyorum
arslanla' Alıntı: refresh uyumlu mu? - - - Eklendi - - - Refresh e uyumsuzmuş...Uyumlu yapacak var mı? Genişletmek için tıkla ... bende bi sorun yok.refresh kullanıyorum
arslanla Üye .Kerasus.' Alıntı: bende bi sorun yok.refresh kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın? Ben sisi yükledim restart yaptım değişmedi...
.Kerasus.' Alıntı: bende bi sorun yok.refresh kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın? Ben sisi yükledim restart yaptım değişmedi...
AHMED... Üye yazıyı gösteri işaretle tekrar kur modu telefonu yeniden başlat kısa yolları ekrana tekrar ekle yazılı olarak gözükür o zaman kısayollar
yazıyı gösteri işaretle tekrar kur modu telefonu yeniden başlat kısa yolları ekrana tekrar ekle yazılı olarak gözükür o zaman kısayollar