MOD][GB] AdrenoBooster v0.7 [2x Grafik Performansı!][Güncelleme: 10/06/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ismailnayir

Kapalı Hesap

ana konuda bir ibare var
"This only works on Gingerbread, not anything else. We are still working on finding alternative tweaks for ICS and JB"
"Bu sadece Gingerbread üzerinde çalışır. Biz hala ICS ve JB için alternatif tweaks bulmaya çalışıyoruz"

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye

ana konuda bir ibare var
"This only works on Gingerbread, not anything else. We are still working on finding alternative tweaks for ICS and JB"
"Bu sadece Gingerbread üzerinde çalışır. Biz hala ICS ve JB için alternatif tweaks bulmaya çalışıyoruz"

kesinlikle katılıyorum bu ibarenin anlamı ne demek ingilizce bilmeyenler için söylüyorum:"bu tweakler sadece gingerbread üstünde çalışır. başka hiçbir android versiyonu üstünde çalışmaz İCS ve jellybean'de böyle tweakler yoktur yani çalışmayacaktır bu sebepten alternatifi,buna benzer tweakler bulmaya çalışıyoruz"

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu nasıl kaldıracam ?

radresxxx

Üye
ben supermacy kuracam ve bu scripti olurmu s6500d cm10.1 kullanıyom. yani bir telefona birden fazla script yüklenirmi?? yardımcı olursanız sevinirim..Benim telefon s6500d cm 10.1 ram250 iken 290 300 lerde bu scripti telefondan nasil kaldirabilirim

melankolik ali

melankolik ali

Üye
saygısızlık etmek istemem ama bu verdiğiniz init.d scripti sadece gingerbread tabanlı romlarda çalışır ama 4.2.2de deneyip sözde hızlanma hisseden arkadaşlar için bunun tamamen placebo etkisi olduğunu söyleyebilirim yüklediniz aradan birkaç gün geçti telefonu yeniden başlattınız bir bakmışsınız o da ne telefon boot splash screen'de kaldı(açılış ekranında) aklınıza 1-2 gün önce yüklediğiniz adreno bilmem ne denilen script geldi sonra gelip buraya yok efendim telefon açılmıyor acil yardım!!! türünden mesajlar atmayın önceden uyarılmıştınız çünkü ayrıca ismailnayir adlı arkdaş sadece bilgisiyle bu scriptin jellybean tabanlı romlarda çalışmadığını söylüyor ki bundada haklı ayrıca ismailnayir adlı arkadaşın android hakkında bilgi sahibi olması onu artis biri yapmaz millete laf çarpıtma yoluyla hakaret etmeyelim lütfen ya bu verdiğiniz script birinin telefonunu softbrick yada hardbrick yaparsa bunun sorumluluğunu taşıyabilecekmisiniz? burdaki scprite gelince scripti yükleyip gingerbread üstü romlarda hızlanma hissedenler için placebo etkisi olduğunu söylemiştim eğer isteyen olursa telefonunuzu antutu değerlerinde 9000+ skorlara ulaştırabilecek bir flaşlanabilir zip dosyasını paylaşabilirim ama paylaşmıyorum çünkü deneyenlerin telefonunda geri döndürülemez bozukluklar çıkaraıcak olmasından ve bunların hepsinin benim suçum olmasından korkuyorum bu yüzden paylaşmıyorum
Kardeş tamam çoğu dediginde haklısın fakat wonder için 9000+ bu antutuda olacak şey değil. Wonderin donanım belli bi iki tweak ve scriptle olacak iş değil.

sir mordred

sir mordred

Üye
Kardeş tamam çoğu dediginde haklısın fakat wonder için 9000+ bu antutuda olacak şey değil. Wonderin donanım belli bi iki tweak ve scriptle olacak iş değil.

ben cm11'de uygun ayarlarla ve overclock'la 8500'ü vurdum istiyorsan aldığım screenshot'u paylaşabilirim ayrıca benim verdiğim script yada tweak değil Qualcomm tarafından optimize edilmiş dalvik ve bionic libraries(yani donanımın daha performanslı çalışmasını sağlayan kütüphaneler)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
melankolik ali

melankolik ali

Üye
ben cm11'de uygun ayarlarla ve overclock'la 8500'ü vurdum istiyorsan aldığım screenshot'u paylaşabilirim ayrıca benim verdiğim script yada tweak değil Qualcomm tarafından optimize edilmiş dalvik ve bionic libraries(yani donanımın daha performanslı çalışmasını sağlayan kütüphaneler)
O zaman aç bi konu paylaş bunlari. Eğer direkt qualcomm tarafından yapılmışsa donanıma zarar vermez

Üst Alt