asigsasi Üye mesajlar daki oturumlardaki balon renklerini değiştirmeye yapar ben hazır mod bekliyorum
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: mesajlar daki oturumlardaki balon renklerini değiştirmeye yapar ben hazır mod bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Hazırcı seni sen hele bi efektleri çalıştır ondan sonra mod
asigsasi' Alıntı: mesajlar daki oturumlardaki balon renklerini değiştirmeye yapar ben hazır mod bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Hazırcı seni sen hele bi efektleri çalıştır ondan sonra mod
akifd Üye Usta teşekkürler bu msj Irandan yazıyorum takibe devam yanlız birşey indiremıyosun herşey kısıtlı bu ülkede türk kanalları bile yasak cennet ülkeme gelince yaparız artık ne gerekiyorsa iyi akşamlar
Usta teşekkürler bu msj Irandan yazıyorum takibe devam yanlız birşey indiremıyosun herşey kısıtlı bu ülkede türk kanalları bile yasak cennet ülkeme gelince yaparız artık ne gerekiyorsa iyi akşamlar
asigsasi Üye noss_bar' Alıntı: Hazırcı seni sen hele bi efektleri çalıştır ondan sonra mod Genişletmek için tıkla ... inşallah
noss_bar' Alıntı: Hazırcı seni sen hele bi efektleri çalıştır ondan sonra mod Genişletmek için tıkla ... inşallah
emre.koc Üye mod gelince daha kolay olur tabi siscontent le toplama imkanımız yokmu bu dosyaları sonra c ye yüklesek hocam ?
mod gelince daha kolay olur tabi siscontent le toplama imkanımız yokmu bu dosyaları sonra c ye yüklesek hocam ?
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi yok z de dosyalar olduğu için yükleme sırasında sistem bileşeni hatası verir ama güzel ziplenir maxiModla tek tıkla kurulur maximodu boşuna yapmadık
yok z de dosyalar olduğu için yükleme sırasında sistem bileşeni hatası verir ama güzel ziplenir maxiModla tek tıkla kurulur maximodu boşuna yapmadık
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi rica ederim pc ye format atıyorum daha fazla renk seçeneği eklenecektir