(MOD) Extend Menu Grid on Symbian Belle

sanrm bazı sorunlar var.... braz daha beklemekte fayda var gibi..bu arada eline saglık kurtulus abi

uribaju

Üye
bunu denedim paylaşacaktım ama güzel gözükmediği için vazgeçdim bu arada konuda belirtilmemiş eğer daha önceden uygulama isimlerini değiştirme modunu yaptıysanız c>sys>bin>menurenderer.dll dosyasını silin ve verilen zipteki E,F yazan klasördeki menurenderer.dll dosyasını sadece E'ye atın herikisine de atmanıza gerek yok.ayrıca yeniden başlatmanıza da gerek yok herhangi bir görev yöneticisi programını çalıştırıp(ktask gibi) oradan giriş ekranı'nı sonlandırın ve tekrar ana menüye gelin kendiliğinden yenileyecektir.bana sorarsanız bu modun belle versiyonunu hiç beğenmedim anna versiyonundaki gibi kendimize göre ayarlama olanağı yok dll çünkü.ancak pcden ayarlanabilir.ben kurdum ve kaldırdım düzenlenmesi gerekiyor.anna versiyonu için isterseniz buyrun link
www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/programsiz-menu-duzeni-ayarlama-custom-menu-grid-symbian-3-anna-548024-yeni-mesaj.html

Tepkiler: OzGuRKnowN ve Suyaka
ben arkadaşın sis olarak verdiğini yükledim n8 e biraz içiçe geçme var ama hoşuma gitti

yasarr35

Üye
teşekkürler kurtuluş abi

mod orjinal yerde güncellenmiş ortalamışlar ikonları ama bu sefer de icon chamger ile değiştirdiğimiz ikonlar şekli bozulmuş olarak gözüküyor

uribaju

Üye
mod orjinal yerde güncellenmiş ortalamışlar ikonları ama bu sefer de icon chamger ile değiştirdiğimiz ikonlar şekli bozulmuş olarak gözüküyor

ben ikon değiştirme programı kullanmadım ama yinede soldan açık var sorun o değil sorun ayarların yanlış yapılmış olması modu çıkaran adam fazla uğraşmamış buldum diye direk sürmüş piyasaya..

forum.dailymobile.se/index.php?topic=60525.0

kardeş yukarıda düzeltilmiş hali var sol kaoatılnış biraz daha ortalamışlar

joe_cenk

Üye
Kurtuluş abi emeğine sağlık ama gerçekten hoş durmadı

arkadaşlar düzenlendimi yükleyelim mi

uribaju

Üye
attıklarını sil yeniden başlat

İconlar yazılar çok birbirine yakın bazı iconlar büyük oldugundan yazıları kapatıyor o yüzden bende beyenmedim sildim fakat silmeden önce klasör içine klasör ekleyip öyle sildim

Bekleneni verdiğini söyleyemeyiz annadaki başarılı grid olayı bellede mahalesef hala yapılamadı sondaki iconların yazıları ucundan gözüküyor belli iconları ufaltamamış büyük kalıyor oda menüyü çorba ediyor yazılar çok yakın ve iconlarda aynı şekilde daha başarılı bir şekilde yapılırsa tekrar denenebilir iyi forumlar ...

akifd

Üye
701fp1 dediklerini aynen yaptım hiçbirşey olmadı teşekkür

noss_bar

Emekli Yönetici
701 için farklı menü modu var