menüyü en alta indirince menüdeki dosya isimleri altta kalıyor yani tam oturmamış yükleyenler menüyü actıklarında isimlerinin altta kaldıgını görecekler bu düzeltilemezmi ???
simgeye dokununca yazısının silinmesi ve en alttaki 4 uygulamanın isimlerinin çıkmaması ve kendi yüklediğimiz çoğu uygulamanın çoğunun simgesinin diğerlerine göre büyük olduğu için acayip bi görüntü oluşturması dışında güzel bi yöntem, farklı bi deneyim. Tesekkurler. Eleştiri değil yanlış anlama, sadece olumsuz yönlerini yazdım. Tüm bunlara rağmen şuanda kullanıyorum, değişiklik iyidir paylaşım için tesekkurler.
Çok hatası var, elden geçmesi gerek ama yapan arkadaşın kendisine sordum cevap vermedi. Herhalde yeni bir versiyon yapılmayacak. Anlasam bu işlerden ben bir şeyler denemeye çalışırdım ama ben de hiç anlamıyorum ki. Yalnız Anna'da çok güzel çalışan mod'un belle'de saçmalaması da bir garip...
şu ikonları küçültüp yazıları da üste kaydırabilsek, ikonları da sağa sola ve yukarı iyice yayabilsek harika olcak. Ben bunun düzen dosyasını notpad ile açtım. Yazının konumunu düzeltmeye çalıştım. y eksenini önce 100 den 50 ye çektim değişen bişey olmadı. 0 a çektim yine olmadı. -150 yaptım yine değişmiyor. Anlayamadığım bir şekilde yazılar sabit. Bunu yapabilecek biri vardır kocaman forumda diye düşünüyorum. Yapılırsa çok memnun oluruz
şu ikonları küçültüp yazıları da üste kaydırabilsek, ikonları da sağa sola ve yukarı iyice yayabilsek harika olcak. Ben bunun düzen dosyasını notpad ile açtım. Yazının konumunu düzeltmeye çalıştım. y eksenini önce 100 den 50 ye çektim değişen bişey olmadı. 0 a çektim yine olmadı. -150 yaptım yine değişmiyor. Anlayamadığım bir şekilde yazılar sabit. Bunu yapabilecek biri vardır kocaman forumda diye düşünüyorum. Yapılırsa çok memnun oluruz
aksam bi daha bakicam artk napalm. Ikonlari kaydramam ama yazilari uste tasiyablrsem hem yazinin kaybolmasi olayi olmaz hem de telefon cin mali gibi durmaz
saol kardeşim hiç bi sorun yok sadece en alttaki uygulamaların isimleri birz aşşağıda kalıyo orayada sadece turkcell menuyu koydum başka sorun yok emeğine sağlık
aksam bi daha bakicam artk napalm. Ikonlari kaydramam ama yazilari uste tasiyablrsem hem yazinin kaybolmasi olayi olmaz hem de telefon cin mali gibi durmaz