[MOD] Belle'de Açık Uygulamalar Menüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[MOD] Belle'de Açık Uygulamalar Menüsü
Yeni bir mod ile karşınızdayım . Bilindiği gibi Anna'da açık uygulamalara menüde açık uygulamaları göster diyerek bakabiliyorduk . Fakat Belle'de bu özellik kaldırıldı ve artık sadece menü tuşuna uzun bastığımızda bu menüye ulaşabiliyoruz . Benim paylaştığım bu mod sayesinde bu menü geri geliyor ;) Bu modu etkin hale getirdiğiniz andan itibaren ana menüde veya uygulamaların içinde ''Kullanıcı Klavuzu'' na her tıkladığınızda açık uygulamalar menüsü önünüze gelecek . N8'de denendi ve ÇALIŞIYOR . Umarım beğenirsiniz .

Modu verdiğim rar dosyası içindeki resource , sys , system klasörlerini x-plore yardımıyla C'ye atın ve ChangeHelpToOpenAppList.rmp dosyasını yine x-plore ile '' patches '' klasörüne atın . RomPatcher'a girin Allpatches Apply deyin ve ChangeHelpToOpenAppList.rmp dosyasını aktif edin . Add To Auto seçeneğini işaretleyerek bu dosyanın telefonunuzu her açıp kapadığınızda etkin olmasını sağlayın .

İncİnat

İncİnat

Üye
çok teşekkürler

Febris

Febris

Üye
:oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu "patches" klasörü nerde ? :hmmm

----------Eklendi @ 14:34:59 ---------- Yazıldı @ 14:28:49 ----------

ChangeHelpToOpenAppList.rmp dosyasını yine x-plore ile '' patches '' klasörüne atın .

burdaki :hmmm

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler eline sağlık :)

cyber

cyber

Üye
vay :tşk:

realplayer2

realplayer2

Üye
klavuzu kaybetmek istemiyorum ekstra görünmüş olsa kayda değer olurdu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ne işime yarıcak bu ? Basılı tutunca zaten gelio bu .s

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne işime yarıcak bu ? Basılı tutunca zaten gelio bu .s

Nasıl yorum bu böyle ? Emeğe saygısızlık yapıcaksan konuma neden girip yorum yapıyorsun ? Ama yine de cevap vereyim menü tuşuna basa basa kullandıkça yıpranıyor (Özellikle N8 deki gibi menü tuşunun hassas ve kolay yıpranabilir olduğu telefonlarda ) ve tuş bir süre sonra ekrandan bile daha dokunmatik hale geliyor . Yeterince açıklayıcı oldu mu ? Ben kimseyi bu modu kullanmaya zorlamıyorum . Senin indirme yapmanında bana bir faydası olmuyor .

diLsiz_yureqim

Üye
Güzel Paylaşım Tşkler..

realplayer2

realplayer2

Üye
lanternsoftun açık uygulamalar prosunu kullanıyorum ana ekrana kısayol koyunca da tam oluyo saygısızlık olmasın tabiki eline koluna sağlık ama güç tuşuna restart ekleniyosa burda seçeneklere de açık uygulamaları göster modu eklenebilir sanki kullanıcı klavuzunun üstüne değil de

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Modlari veya programlari hic kimse kendi yaptini belirtmiyor zaten sadece paylasiyor sen yapmadin gibi mesajlar tartismaya yonelik olucaktir o tur mesajlar yazmayalim.
Kendi paylasimini yapan belirtir zaten.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sağolasınız.Güzel mod.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modlari veya programlari hic kimse kendi yaptini belirtmiyor zaten sadece paylasiyor sen yapmadin gibi mesajlar tartismaya yonelik olucaktir o tur mesajlar yazmayalim.
Kendi paylasimini yapan belirtir zaten.

Anlayışın için teşekkür ederim Kurtuluş abi .

kartal47100

Üye
kardeş link error hatası veriyor yenilermisin indiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt