[ Mod ] Belle Saat Widgetleri Yeni Süper .Sis Uzantılı

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4137855' Alıntı:
dostum bunlardan birini yükleynce mekanik saat gidermi acaba ?? bu arada cook tesekkürler :good:

Gitmiyor Gidersede Çaresi var buluruz..

----------Eklendi @ 00:56:38 ---------- Yazıldı @ 00:56:09 ----------

Konunun orjinalini ve gelecek ek widget'lari alttaki linkten takip edebilirsiniz.

Biz Takip ettiremiyormuyuz ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Niye rahatsiz oldun? Arkadaslar modlari sen yaziyorsun saniyorlar. Sen de oyle dusunsunler istiyorsun herhalde boyle tepki verdigine gore. Balik vermek yerine balik tutmayi ogretmek gerek.

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Niye rahatsiz oldun? Arkadaslar modlari sen yaziyorsun saniyorlar. Sen de oyle dusunsunler istiyorsun herhalde boyle tepki verdigine gore. Balik vermek yerine balik tutmayi ogretmek gerek.

Rahatsız oLduğumu kim söyledi. Öyle Olsa Modlardan birine söyler Mesajını sildirirdim Dimi Sonuçta Konu benim ;) Ayrıca Burda Paylaşılan Kaç Tane Oyun Vs Milletin kendisininki ? Tartışmaya Yer Arama Bence Balıkta Derdim değil Hamside Beni Germez Gereni Gererim Ama O ayrı Bir dert.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Iste problem oradan kaynaklaniyor. Bu isin adabinda eskiden alinti yaptigin yer soylenirdi ki etik olan o. Ben kimseyi germem. Gerilen kendisi gerilir. Bu formun problemlerinden biri bu. Aynen senin de dedigin gibi, burada paylasilanlara kimse kaynak belirtmeden sanki kendisi yapmis gibi sunuyor. Bu arada ben seni paylastigin icin takdir etmiyor degilim, ancak paylasimin etiginde kaynak belirtmek vardir. Germe, gerilme olaylarina girmeden, oncu olmak sana yakisan olur.

fatih982

fatih982

Üye
c7 belle olumsuz teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
projectmaximo

projectmaximo

Üye
polluxea♪;4137970' Alıntı:
olabilr dostum yükselt sürümü

kurtuluş abinin son çıkan belleyi düzenlemesini bekliyorum:)

• Beğen

ekrem2

Üye
niye bunları sadece büyük yaparlar bilmemki kücügü olsa daha iyi olacak bence

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Iste problem oradan kaynaklaniyor. Bu isin adabinda eskiden alinti yaptigin yer soylenirdi ki etik olan o. Ben kimseyi germem. Gerilen kendisi gerilir. Bu formun problemlerinden biri bu. Aynen senin de dedigin gibi, burada paylasilanlara kimse kaynak belirtmeden sanki kendisi yapmis gibi sunuyor. Bu arada ben seni paylastigin icin takdir etmiyor degilim, ancak paylasimin etiginde kaynak belirtmek vardir. Germe, gerilme olaylarina girmeden, oncu olmak sana yakisan olur.

Kaynak Belirtmek Haber vslerde olur O Forumun adresini vermek eskiden reklam sayılırdı ;) Bende Böyle biliyorum. Türkiyenin en büyük forumunda yöneticilik yaptım ben ;) Yanlış anlama kabarmıyorum gerçek neyse onu Söylüyorum..

C7 Belle olumsuz diyen arkadaşım olumsuz derken ? C7Dede çalışıyor bu.

_ardaa

_ardaa

Üye
turker10

turker10

Üye
arkadaşım zorla üstüne alınıyo insan biz cahilmiyiz kim paylaşanın kendi yaptı zannederki oyunu temayı widgeti... Bide üstadlar balık paylaşmaktan memnun ağzına kadar besliyo üşenmiyo sağolsunlar ama sen neden gocunuyon buna da balık tutmayı öğret diyosun benim gibi merağı olan kişi zaten araştırır arar bulur insanlara zorla saf muamelesi yapıyon.....:off:

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye

ekoo007

Üye
hepsinde sertifika hatası veriyor

Üst Alt