Mod arkadaşlardan bir rica...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
Mod arkadaşlardan bir rica...
Bu işletim sistemimizin oyun bölümünde üst konu yapılan Angry birds yerine şu linkteki--> http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...sode-symbian-3-signed-mart-2012-a-623063.html konunun üst konu olmasanı istemekteyim. Nedeni ise "Tek Link" sistemi ve aynı zamanda daha çok part olması kullanıcılar açısından daha albenisi ve kolay olmasını sağlayacağına inanıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum...

Ve diğer arkadaşlar sizden bir oyun ismi ve linki istiyorum.. Kusura bakmazsanız Online oynanan oyun ismi söyler misiniz diğer rakiplere karşı oynayabileceğimiz bir oyun şimdiden saolun...

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
gamyun okey var oynarsan online

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
Daha çok Levelli Item yapabileceğim tür oyunlar olursa önerdikleriniz sevinirim =)) Ama ilgin için saol

ANIL

ANIL

Admin
Evet var ama söylediğim konu tek link download. Üst konuda ise her Patch'i ayrı ayrı indiriyorsun o yüzden indirmiyordum.... Bir diğer nedeni ise Söylediğim konudaki Patchler Üst konudakinden daha fazla...

Anladım tek bir bölümü arayanda olabilir ama

leonahic7

Üye
    Konu Sahibi
O zaman Benim söylediğim arkadaşın linklerini olmadı copy paste yaparlarsa üst konuya iyi olacağını düşünüyorum... Sonuçta o tek bir bölüm için diğer bölümleri indirmesi gerekir neyse arkadaşım sadece benim ricam daha fazla uzatmayalım sonra diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ilgin için teşekkür ederim vede oyun önerin varsa bildiğin Online oynayabileceğim Level sistemli bir oyun ??

ANIL

ANIL

Admin
Malesef oyunla pek aram yok.

aleranol

aleranol

Üye
dungeon hunter 2 ve war bilmemne bişi vardı ovide war yaz bulursun sanırsam. Şöyle 10-13mb bişiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt