yaren_dede Üye timuçin' Alıntı: kardeş olmadı ya c olması şartmı ben e ye yükldim andro menùyü Genişletmek için tıkla ... hangi hafızaya yuklu ise o hafızaya at dosyaları
timuçin' Alıntı: kardeş olmadı ya c olması şartmı ben e ye yükldim andro menùyü Genişletmek için tıkla ... hangi hafızaya yuklu ise o hafızaya at dosyaları
yaren_dede Üye dur bakayım uygulama içine atıp sis yapabilirsem eklerim Sistem / apps / andromenu / iconset / round
timuçin Üye roundun içinemi atcam öyleyse yanlış yapmışım - - - Eklendi - - - kardeş tam açılıyo yeniden eski halini alıyo
roundun içinemi atcam öyleyse yanlış yapmışım - - - Eklendi - - - kardeş tam açılıyo yeniden eski halini alıyo
Hıqh_VoLTaqe27 Üye hangisini yüklesem karar veremedim bu şekil güzelmi alt taraf Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangisini yüklesem karar veremedim bu şekil güzelmi alt taraf Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hıqh_VoLTaqe27 Üye asigsasi' Alıntı: güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... eyw. Sabahtan beri hepsini deniyorum bana mod yapalm isa abi ya
asigsasi' Alıntı: güzel olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... eyw. Sabahtan beri hepsini deniyorum bana mod yapalm isa abi ya
asigsasi Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Harika olmuş. Genişletmek için tıkla ... rica ederim kayıp kardeşim can
asigsasi Üye Konu Sahibi federico2424' Alıntı: teşekkürler güzel görünuyor. Genişletmek için tıkla ...