luupuus
Üye
MobiPad:N95'i Wii'de kullanmak isteyenlere.
MobiPad:N95'i Wii'de kullanmak isteyenlere.
İşte Tuşların Görevleri ;
A tuşu - sol
B tuşu - sağ
+ (PLUS) - ok
- (MINUS) - çıkış
home - Uygulamayı arka plana yollar / Tekrar geri getirir
1 - Ateş tuşu/Seçim Tuşu
2 - Tuş Takımı 0 (s60 UI'lerde çalışmıyor)
Kontroller - Yukarı Aşağı Sol Sağ
power - Wiimote'u kapatır
Mobipad'in resmi website'sinde sadece N95'e uyumlu olduğu belirtilmiş.N95 8GB hakkında bilgi yok.N95 8GB sahipleri deneyip bildirirlerse sevinirim(açıklama alıntı yaptığım yere ait fakat bluetooth ile alakalı birşey.Kendim N73'e kurdum çalıştı ve bluetoothla wiimote'u aradı).
Yükleme Adımları :
1) Yükleme Sonrası (Telefon hafızası önerilir), bluetooth'u açın ve programa girin.
2) Ana ekran göründüğünde, Options'a girin ve ‘Discover WiiMote’ 'u seçin.
3)Işıklar yanıp sönmeye başlayana kadar Wii kumandasında hemen 1 ve 2 tuşuna basın.
4)İlk mobipad'e bağlanıldığında programı arka plana yollayın(telefonda sağdaki "Hide" tuşu ya da wii'deki home tuşu). MobiPad programı otomatik olarak tuş kombinasyonunu algılamaya başlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte Tuşların Görevleri ;
A tuşu - sol
B tuşu - sağ
+ (PLUS) - ok
- (MINUS) - çıkış
home - Uygulamayı arka plana yollar / Tekrar geri getirir
1 - Ateş tuşu/Seçim Tuşu
2 - Tuş Takımı 0 (s60 UI'lerde çalışmıyor)
Kontroller - Yukarı Aşağı Sol Sağ
power - Wiimote'u kapatır
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobipad'in resmi website'sinde sadece N95'e uyumlu olduğu belirtilmiş.N95 8GB hakkında bilgi yok.N95 8GB sahipleri deneyip bildirirlerse sevinirim(açıklama alıntı yaptığım yere ait fakat bluetooth ile alakalı birşey.Kendim N73'e kurdum çalıştı ve bluetoothla wiimote'u aradı).
Yükleme Adımları :
1) Yükleme Sonrası (Telefon hafızası önerilir), bluetooth'u açın ve programa girin.
2) Ana ekran göründüğünde, Options'a girin ve ‘Discover WiiMote’ 'u seçin.
3)Işıklar yanıp sönmeye başlayana kadar Wii kumandasında hemen 1 ve 2 tuşuna basın.
4)İlk mobipad'e bağlanıldığında programı arka plana yollayın(telefonda sağdaki "Hide" tuşu ya da wii'deki home tuşu). MobiPad programı otomatik olarak tuş kombinasyonunu algılamaya başlar.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

eline saglık

arkadaşlar ben cahilim bu konuda Wİİ ne demek ne işe yarar?