Mobiola Web Camera v2.0 + Usb+Bletooth (Telefonu WebCam Yapın Son Versiyon )

Sponsorlu Bağlantılar

onur_3376

Üye
ya bu hem ****** numara istiyor hemde IMEI ikisde aynı şey değil mi arkadaşlar nasıl yapıcam bunu ben :(:(

--------------- Ekleme ---------------

bi pm de ben alabilirmiyim ????

Thales

Üye
Teşekkürler

omerkeskin

Üye
ya verdigini adam gibi ver milleti ne surundurun pm falan hepsini koy rara ver yoksa kaldir zevkmi aliyon milleti oyalamaktan

KASIRGA29

Üye
bu ime msj atma olayı neyse ayar oluyorum,ne vereceksen burdan ver bizde sana burdan teşekkür edelim,nedir bu ime cvp yaz bide,yapmayın gözüm böyle

nn007

Üye
arkdşlar, imei numaranızı konu sahibi arkdşa yollamassanız size şifre oluşturamaz, o yüzdn 'bi pm de ben aliyim' gibi gerekesiz isteklerde bulunmayalım, belli ki ardşn elinde program fln yok bizi kafalıyo, varsa programı paylaşsın, bizde faydalanalım, herkes imei numarasını vermek zorunda değil !! imei numaraları önemlidir arkdşlar herkesle paylaşmayın !!

adem93

adem93

Üye
eyvallah dayicim cpk işime yaradı

xanax__52

Üye
ark ımle serıallını alabılırmıyım rıca etsem

shawzee

Üye
bana da atarmısın

coonaan

Üye
selam arkadaşım eline sağlık bende n 80 ve 6600 var banada yolalrmsan sevinirim

mekalayci

Üye
alin arkadaslar ben yaninliyorummm yaww msj lari okudum icim parcalandi bu siteye yakismayan seyler bunlar elinde ne varsa paylas kardess yoksa bu sitedee isin neee
buyunurun kardelerrr S60 v3 -v5 lerde calisiyor ilacida icinde lütfen herkes kurmadan önce icindeki howto.txt dosyasini iyi okusun belki ben birdaha bu konu uzerine yorum yapamaya bilirim

indirin ;
rar sifresi yokk

bilal44

bilal44

Üye
arkadaşlar arkadaşımızın ellerine sağlık ama değinmesi gereken bir yer var n70 ve bazı tel lerde hatsız tercihi seçili olmalıdır ;) teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ha birde arkadaşlar unutmadan bu arkadaşın dağıttığı program işe yaramıyor artık internetten MOBİOLA WEBCAMERA 2 S60 2ND EDİTİON diye aratırsanız çıkar bakın ordan indirin hem onlar ayrıca bu arkadaşada imei numaranızı yollamayın bir bakarsınız tel kayıt dışı çıkar imei klonlama diye bir şey var artık imei numarası bile para ediyor mesela n90 imeiler klonlanamadığı için 40 tl satılıyor ve n serisi ve bir çok tel imei klonlanamadığı için açık olan imeileri 40 tl -80 tl arası para ediyor

MURO89

Üye
w810i ye olurmu bu?

osmbjk

Üye
uyumlu telleride yazarsa çok iyi olur

xdoorflyx

Üye
tesekkürler kardes:)

bilal44

bilal44

Üye
w810i ye olmuyor bu arkadaşım ama sony ericsson içinde böyle programlar var ben bu forumda görmüştüm ama kusura bakma hatırlayamadım şimdir arat bulursun ;)

lionn38

lionn38

Üye
yav hep aynı şey bu programın ******i falan yokmu arkadaşlar ya trial oluyor yada bir imei veriyorlar onunla kurunca program sizin telefonunuzu görmüyor. telefonun imeisi yanlış diyor.

by_keneee

Üye
çok teşekkür ederim

eta_emrullah

Üye
bir tanede biz alabilir miyiz. Şimdiden teşekkürler

elmass

Üye
teşekkür ler kardeş:D

hkaraca83

Üye
tşk