Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobiola Web Camera v2.0 + Usb+Bletooth (Telefonu WebCam Yapın Son Versiyon )
Sponsorlu Bağlantılar
eorkuno
Üye
Program oldu ama msn de açılmıyor. Programda görüntüm çıkıyor
arzen
Üye
Bizede pm yollarmısın..
zelişha
Üye
ya bn bu programı indiremedim yardım edrmisinz
ERKAN_006
Üye
Merhaba Kardesim hala pm yolluyorsan bende ıstıyorum telefonum N70
milan12
Üye
be bunu kurdum ve hiç çalışmıyor neden kardeşim siz< yazmadınız mı bunu
bana da verin şu şifreyi.. bi de bir paylaşım yapacaksanız adam akıllı yapın. yarım yamalak olmasın ve sorulan sorulara cevap verip userlere ilgi gösterin!
bana da verin şu kodu.. bi de bir paylaşım yapacaksanız adam akıllı yapın. yarım yamalak olmasın ve sorulan sorulara cevap verip userlere ilgi gösterin!
Arkadaşlar benim ilgimi çeken üye ardaşlar çok fazla (mobiola Web Camera for S60)serıal bulma sıkıntısı çekmişler bende araştırdım buldum sizinle paylaşmak istedim anlatımı tamamıyle bana aittir herkese saygılar selamlar..SAWAKAWA..
rar kodu; sawakawa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bluekorsan
Üye
bende nokia 6500 slide var programı kurdum registerde tamam ama telefonla ilişkilendiremedim sis dosyası uyumlu değil tel ile ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
sawakawa
Üye
bluekorsan kardeşim bu program s60 işletim sistemi olan telefonlara uyumludur senin telin özelliğinde işletim sistemi yok.
r_canpolat_38
Üye
kardes eline saglık... bir pm alabilrmym .... teşekürler