Mobiola Web Camera v2.0 + Usb+Bletooth (Telefonu WebCam Yapın Son Versiyon )

Sponsorlu Bağlantılar

asi35

Üye
yuaa dostum ben bunu baglayamadım herseyi yaptım ama baglanmıyor

ibrahim79

Üye
banada yollarmısın arkadaşım

prenscin

prenscin

Üye
program için teşekkür ederim keşke süre kısıtlaması olmasaydı satın almak gerekiyor

HAKİKATPERVER

HAKİKATPERVER

Üye
Benım telefon 6288 ama telefon desteklemedı.şimdi indireceğim siteden ama serıal nasıl yapacagız?
Tesekkurler paylasım için

sezer14

Üye

acele lazım
Mobiola Web Camera v2.0 Usb+Bletooth
.
.
.

.
.
.
Bu program ile Telefonunuzu WebCam Olarak Kullanabilirsiniz ...
.
Mobila WebCam v.2.2
.
Son versiyonudur denenmiştir
.

Artık Telefonunuzu Msn yada diğer sohbet programlarında WebCam Olarak kullanabilirsiniz ..

.

.

Usb yada Bluetooth İle bağlana bilirsiniz ...
.
Rar'ın içindeki Setup dosyasını Pc'ye Kurun ve Yukarıdaki girerek yapın
.
daha sonra kablo yada bluetooth com port'u seçin ( USB Port'u Com 4'dür )
.
ve
.
Rar'ın içinde WebCam.sis dosyasını telefona kurun
.

Kod:

Bu programla artık cep telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz.Hem bluetooth hemde USB kablosu ile bağlanma imkanınız var.Programı yükledikten sonra "C:\Program Files\Mobiola Web Camera 2 for S60 2nd Edition" içindeki "webcam_2_s60v2" dosyasını telefona gönderip kuruyorsunuz ve connect'i seçip bluetooth yada USB bağlantısından birini seçip bağlanıyorsunuz.Bu sayede msn'de webcam olarakda kullanabilirsiniz(Araçlar/Ses ve Görüntü Kurulumu'nu seçerek).Program telefonunuzla uyumlu değilse [URL="http://www.warelex.com/products/webcam/Buy/"]http://www.warelex.com/products/webcam/Buy/[/URL] adresinden telefonunuza uyumlu olanını indirebilirsiniz

.

Tam boyut için tıklayın.

.
Toplam Boyut : 3.3 Mb
.
Alıntıdır !

[URL="http://gyilmazer01.googlepages.com/MobiolaWebCamera2forS602ndEdition.rar"]Burdan indir[/URL]

İSTEYENLER KONUYA CVP YAZSINLAR PMLE YOLİCAM SAYGILAR...
..::CMSYAPIM::..

jokeroo

Üye
Merhaba benim n73 üm var benimde seral e yada bu programı full kullanmaya çok ihtiyacım var yardımcı olaurmusunuz lütfen.....

ozi44

Üye
bende n73 music edition var - i gonderirmisin

--------------- Ekleme ---------------

ya bu programı nuldum indirdim bi yerden fakat com 4 çıkmıyor bende com1 var com3 var ama com4 yok ve ben usb ile bağlanıyorum sorun nedir acaba nette aradım fakat bulamadım.

kkhhjjhh61

Üye
saol

james54

james54

Üye
bence gereksızz ama gsl calısmaa tebrıklerrr

burhan2006

Üye
pm nedir?nasıl alınır?biri bana açıklayabilir mi? bende bu program için pm alabilirmiyim.

hbktas

Üye
emeğine sağlık bi pm gönderirsen sevinirim

aatamann

Üye
nasıl yarım yamalak bi konu kimsenin kimseyi duydugu yok!!! s40 v3 icin bunun gibi bi rpgram varmı ??

streetwalker

Üye
ellerine sağlık

alien61

alien61

Üye
program süper çalışıyor kullanabildim webcam yokken işe yarıyor

erol fiskin

Kapalı Hesap
paylaşım için sagol registeri dahaiyi olur

ACMM

Üye
tsk paylasim icin arsivimde dursun

ugurkoska

Üye
arkadaşım eline saglık ben SYMBİON S60V3 ü indirdim fakat 3 günlük kullanım süresi verdi.sonrasında benden active kodu istiyor varsa lütfen yayınlarsan memnun olurum yoksada canın sagolsun şimdiden teşekürler

srero

Üye
güzelde kardes çom zor bişi ya

rest_124

Üye
ARKADAŞLAR BANA Mobiola Web Camera for S60 IN ACTİVASYON KODU LAZIM GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ

mavera07

Üye
kardeşim ben de pm istiyorum gönderebi,lirmisin? teşekkürler

Üst Alt