Mobimeet rusların en populer chat programı

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Mobimeet rusların en populer chat programı
google play linki

ama turkıye play storede yok.
rusya turkmenıstan kazakıstan tatarıstan ukrayna ve bırcok ulkeden arkadas edınebılırsınız bu program sayesınde ...ayrica program tamamen ucretsizdir.mesajlasmak falan sinirsiz hersey bedavadir kendim kullaniyorum milyonlarca kullanicisi olan bir program

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uatakanf

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Programin dili rusca dir. Uye olamayanlara yada kullanamayanlara yardimci olabilirim...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: biohazard44 ve buzamnalar

buzamnalar

Üye
merhaba hocam buna türkiyeden kayıt olmak mümkün değil gibi gözüküyor. siz kayıt oldunuzmu yardımcı olursanız cok sevinirim.hocam kaydolması mümkündeğil eğer kayıt olabiliyorsanız fazladan kayıt yaptırıp şifre göndermeniz mümkünmü.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
merhaba hocam buna türkiyeden kayıt olmak mümkün değil gibi gözüküyor. siz kayıt oldunuzmu yardımcı olursanız cok sevinirim.hocam kaydolması mümkündeğil eğer kayıt olabiliyorsanız fazladan kayıt yaptırıp şifre göndermeniz mümkünmü.
Kayıt olurken ne gibi hata alıyorsunuz?

buzamnalar

Üye
gecerli ülkelere ait telefon hattınızın olması gerekiyor aksi taktirde kayıt yapmıyor.benim için hakkaten cok önemli bir arkadaşıma bakıcam. eğer benim yerime kayıt olabilirseniz cok sevinirim. uzun süredir kayıt olmayı deniyorum bir türlü başaramadım.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
gecerli ülkelere ait telefon hattınızın olması gerekiyor aksi taktirde kayıt yapmıyor.benim için hakkaten cok önemli bir arkadaşıma bakıcam. eğer benim yerime kayıt olabilirseniz cok sevinirim. uzun süredir kayıt olmayı deniyorum bir türlü başaramadım.
Kayıt olmak için uygulamayı telefona yüklemek gerekiyormu?
PC üzerinden yapılamıyormu, ancak PC üzerinden kayıt olabilirim yani..

buzamnalar

Üye
evet pc dende kayıt olunabiliyor fakat geçerli ülkelere ait telefon hattınızın olması gerekiyor.

maxirabit

maxirabit

Üye
Öğrenmediğimiz bir rusca kalmıstı o da bununla olur ama şimdilik Türkçe yeterli bana:)

buzamnalar

Üye
kayıt olan yok mu?sırf kayıt olmak için rusyaya gidicem.

buzamnalar

Üye
Programin dili rusca dir. Uye olamayanlara yada kullanamayanlara yardimci olabilirim...

Arkadaş kayıt olma aşamasında yardımcı alabileceğini söylemiş. Ah görsede halimizi bi mesaj atsa:)

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ulkeden kayit olmak istiyorsunuz soyleyin bir uyelik acip vereyim size

• Beğen
Tepkiler: buzamnalar
bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Kayit olmak isteyen arkadaslar benimle iletisime gecsinler hemen uyelik acip veririm

buzamnalar

Üye
bayramq hocam Yardımcı olduğunuz için cok teşekkür ederim.

tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
Sayfa bulunamadı diyor.

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
google play linki

ama turkıye play storede yok. buyrun buradan yukleyın

rusya turkmenıstan kazakıstan tatarıstan ukrayna ve bırcok ulkeden arkadas edınebılırsınız bu program sayesınde ...ayrica program tamamen ucretsizdir.mesajlasmak falan sinirsiz hersey bedavadir kendim kullaniyorum milyonlarca kullanicisi olan bir program

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi

Üst Alt