[Mobileways.de] Gravity v2.70(7153) S60v3/S^1/S^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Mobileways.de] Gravity v2.70(7153) S60v3/S^1/S^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)
Gravity, tüm özellikleri barındıran, harika gözüken ve çokça övgü alan kullanıcı arabirimli bir Twitter istemcisidir. Birden fazla Twitter hesabını, MobyPicture üzerine görüntü yüklemeyi, TwitPic ve diğerlerini, birden fazla Twitter Aramasını, Twitter Trendlerini, Gruplarını, Uyarılarını, Auto-Connecti ve çok daha fazlasını destekler. Aynı zamanda Foursquare, Facebook ve tam teşekküllü Google Reader dahil edilmiştir.Daha fazla ekran görüntüsü için:

Gravity'nin Genel Özellikleri:
* Twitter ve Laconica uyumu.
* Telefonunuzda tüm fonksiyonları kullanabilme; Tweet, yanıtlama, retweet, DM, takip etme & takibi bırakma, engelleme, favori oluşturma, arama, otomatik güncelleme ve daha fazlası...
* Sekmeli görünüm özelliği; Zaman çizelgesi, Cevaplar, Mesajlar, Arkadaşlar...
* Twitter kullanıcılarının profilini görüntüleme ve hakkında bilgi edinebilme.
* Sesli uyarılar, zaman çizelgesi, yanıtlar, DM ve aramaları yapılandırabilme.
* Bağlantı koptuğu zaman otomatik olarak başkar bir erişim noktasına bağlanabilme.
* Aynı anda istediğiniz kadar hesapı kurup kullanabilirsiniz.
* Kullanıcı tanımlı filtreler ile özel grup sekmeleri oluşturabilme.
* Twitter'daki yazılarınızı del.icio.us ya da Instapaper gibi servislere URL olarak iletebilme.
* Twitter arama bölümünde birden fazla sekmede Twitter Trendleri arayabilirsiniz.
* Resimlerinizi MobyPicture, TwitPic, TwitGoo, Posterous, Yfrog ya da img.ly gibi hizmetlere aktarabilirsiniz.
* TwitPic, TwitGoo, Posterous, Yfrog ya da img.ly gibi hizmetlerdeki resimlerinizi görüntüleyebilme.
* Ping.fm servisine haber ve grup mesajı gönderebilme desteği.
* Herhangi bir Tweet'in URL'sini açabilme.
* Tema desteği.
* Tam ekran mod.
* Dahili otomatik güncelleme özelliği ile sürekli son sürümü kullanabilme.

Yenilikler:
- Timeline jumping
- FB sharing
- Split-screen editor fixed
- The global notifications dialog fixed (when using real-time userstreams on S60v5 and S^3.)
Daha fazlası için:

KURULUM:
Eğer önceden kurmuş olduğunuz sürüm telefonunuzda mevcutsa sadece 2 yazan uygulamayı kurunuz.
Önce 1 yazan uygulamayı kurun. Herhangi bir sosyal ağa giriş yapın ve uygulamadan çıkın. Sonra 2 yazan uygulamayı kurun ve herhangi bir sosyal ağa giriş yapın. Daha sonra ilk kurduğunuz uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪, M.Uzun, kaavkw ve 1 kişi daha

kaavkw

Üye
Buna da her gün güncelleme gelmeye başladı. :) Teşekkürler! :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Türkiye gündemi destekli olması çok iyi.Teşekkürler :oke:

ASC33

ASC33

Üye
teşekkürler

M.Uzun

M.Uzun

Üye
çok güzel bu gravity ya :) facebook kısmınıda twitter gibi daha işlevselli yapsalar tadından yenmeyecek teşekkürleer

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​facebook için en detaylı program fmobi :)

arnawut34

Üye
tam ekran mod a bu sürüm de nasıl geçebiliyoruz acaba..malum ekran küçük te

arnawut34

Üye
yukarda account falan yazan sekme var ya bundan önceki sürümlerde o çıkmıyodu da daha iyi oluyodu...özelliklerde tam ekran mod yazıyodu dbi de...benim tel nokia 500...bundan önceki sürümü tekrardan yüklesem sorun çıkarmı acaba..ilginiz için teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarda account falan yazan sekme var ya bundan önceki sürümlerde o çıkmıyodu da daha iyi oluyodu...özelliklerde tam ekran mod yazıyodu dbi de...benim tel nokia 500...bundan önceki sürümü tekrardan yüklesem sorun çıkarmı acaba..ilginiz için teşekkürler
Silin en baştan deneyin olmazsa.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
ya arkadaşlar lütfen yardım edin , face hesabını aktif ediyorum hesabı göstermiyo , add acount diyince forumsuqre filan diyo faceyi göstermiyo kaç kere kaldırdım tekkrar yükledim lütfen yardım :S

u_cosar

u_cosar

Üye
:tşk: :tşk:

kendal_47

kendal_47

Üye
Paralı uygulama galiba bir kac gun kullandım sonra sorun cıkardı N97 mini de sadece 1.32 sürümünü sorunsuz kullanıyorum ama onda da bi sürü hata var en güzeli 2.70 ama onuda az önce yukledıkten bir kaç dakka sonra sorun çıkardı. How to regıster gravıty dıyor yani kayıt olun. O kadar kullanıslı bir program ki pc den bile daha fazla özelliği var twitter olarak. Olsa parasını verip alacam ama kredi kartım yok bunu crackleyecek bir babayiğit çıksada bizde gönül rahatlıgıyla kullansak...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paralı uygulama galiba bir kac gun kullandım sonra sorun cıkardı N97 mini de sadece 1.32 sürümünü sorunsuz kullanıyorum ama onda da bi sürü hata var en güzeli 2.70 ama onuda az önce yukledıkten bir kaç dakka sonra sorun çıkardı. How to regıster gravıty dıyor yani kayıt olun. O kadar kullanıslı bir program ki pc den bile daha fazla özelliği var twitter olarak. Olsa parasını verip alacam ama kredi kartım yok bunu leyecek bir babayiğit çıksada bizde gönül rahatlıgıyla kullansak...
Yükleme yöntemini sırasıyla yaparsanız hiçbir sorun olmuyor. Kendim sorunsuz kullanıyorum.

Bomb City

Bomb City

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt