gurbuz26 Üye arkadaşlar bu programların hiç biri açmıyor indirmediğim bi program kalmadı --------------- Ekleme --------------- boş yere zaman kaybı 5800 olanlar nokia nın flash player anlaşması yok video izlenmiyor
arkadaşlar bu programların hiç biri açmıyor indirmediğim bi program kalmadı --------------- Ekleme --------------- boş yere zaman kaybı 5800 olanlar nokia nın flash player anlaşması yok video izlenmiyor
xyz97 Üye ben denedim 5800 telefonda ama avi uzantılı filmi açamadım ve aşırı derecede kasıyor programı kapatamıyorum bile
ben denedim 5800 telefonda ama avi uzantılı filmi açamadım ve aşırı derecede kasıyor programı kapatamıyorum bile
leprek0n Üye gurbuz26' Alıntı: arkadaşlar bu programların hiç biri açmıyor indirmediğim bi program kalmadı --------------- Ekleme --------------- boş yere zaman kaybı 5800 olanlar nokia nın flash player anlaşması yok video izlenmiyor Genişletmek için tıkla ... aynen hepsi patlak. telleri güncelleştirince mi nedir uyumlu gelmiyor bu programlar artık
gurbuz26' Alıntı: arkadaşlar bu programların hiç biri açmıyor indirmediğim bi program kalmadı --------------- Ekleme --------------- boş yere zaman kaybı 5800 olanlar nokia nın flash player anlaşması yok video izlenmiyor Genişletmek için tıkla ... aynen hepsi patlak. telleri güncelleştirince mi nedir uyumlu gelmiyor bu programlar artık
akkuslu_salh Üye arkadaşlar ben yenı n97 aldım yurtdışından telefona .sıs uzantılı dosya attığımda telefon dosyayı tanımıyor? neyden kaynaklanır ve nasıl bi şekilde proğram yükleyebilirim???
arkadaşlar ben yenı n97 aldım yurtdışından telefona .sıs uzantılı dosya attığımda telefon dosyayı tanımıyor? neyden kaynaklanır ve nasıl bi şekilde proğram yükleyebilirim???
geweri3030 Üye slm arkadalaş bende 5800 kulanıyorum bu prgramı yükledim ama (enter ) diyor yardım cı olun