Mobile Odin v1.25 Apk [ Yazılım Yüklemek Artık Çok Kolay ]

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mobile Odin v1.25 Apk [ Yazılım Yüklemek Artık Çok Kolay ]
NOT: Uygulama kullanımı sırasında karşılaşılabilecek herhangi bir sorundan şahsım ve Maxicep.com sorumlu değildir ..


HTC, LG ve Samsung
gibi üreticilerin Windows Mobile ile Androidmobilişletim sistemli cihazları için yazılımsal çalışmalarda bulunan geliştirici Chainfire, Samsung’un Android cihazlarıyla alakalı yeni uygulamasını Android Market‘te yayınladı. Samsung tarafından telefon ve tablet bilgisayarlara yazılım yüklemek için kullanılan Odin ile aynı işleve sahip olan bu uygulama sayesinde, bilgisayarınızı kullanmadan direk Samsung marka cihazınızdan yazılım yükleme işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için cihazınızın Root erişimine sahip olması gerekiyor. Tam versiyonu yaklaşık 5 TL değerinde olan Mobile Odin ile Firmware, Kernel, Modem ya da EFS gibi birçok türde dosyayı kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Üstelik EverRoot özelliği sayesinde, yüklediğiniz her yazılımdan sonra cihazınızı Root’lamakla uğraşmıyorsunuz, bunu sizin için uygulama gerçekleştiriyor. Mobile Odin’in Android Market’te yayınlanmayacak olan ücretsiz bir versiyonu da bulunuyor.

Mobile Odin’in edindikten sonra uygulamanın çalışabilmesi için cihazınıza uygun Kernel dosyası internetten indirilerek yükleniyor. Ücretsiz sürümde bunu kendiniz yapmanız gerekiyor. Birkaç gün önce yayınlanan Mobile Odin şu cihazları destekliyor;
  • Samsung Galaxy S I9000
  • Samsung Galaxy S II I9100
  • Samsung Galaxy Tab P1000
  • Samsung Galaxy Note N7000
  • Samsung Galaxy SL I9003
Samsung Galaxy Ace, Galaxy Fit, Galaxy Mini, Nexus S, Galaxy Y, Epic 4G, Galaxy S 4G ve Vibrant 4G için önümüzdeki güncellemelerle uygulama desteği sağlanacak. Uygulamanın bilgisayara olan ihtiyacı gidermesinin yanı sıra, cihazların garanti kapsamından çıkmasına sebep olan Odin Modundaki sayacın sıfırlanması zorunluluğunu da gideriyor. Yani Mobile Odin ile yüklemelerde cihazınızın garantisi bozulmuyor.



Anlatım Alıntıdır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ebu_ubeyde


ecel227

Üye
hocam ben t10 kullanıyom ve 2.1 sürümü bunu 2.2 ye yükseltme yapabiliyo muyuz ?
 
Anqer-X

Anqer-X

Üye
s.a kardes **g.s.2** ye kurdum wifi den 85 mblik dosya cekti ...hic bi deişiklik olmadı resimde koydugunuz sekıl cıktı sımdı ne yapacam anlayamadım ...saygılar
 

Benzer Konular



Üst Alt