Mobile Maths v1.6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sir_jackal

Üye
    Konu Sahibi
Mobile Maths v1.6
Arkadaslar; forumlarda verilen oyun, program, uygulama indirebilecegimiz bir yabanci siteden Mobile maths v1.6 yi indirdim ve telefonuma kurdum. Ancak programdan full surum yararlanabilmek icin aktivasyon kodu ( ya da sifre ) gibi herhangi bir kod istiyor we o kodu bulmadan program hicbir ise yaramiyor. Bilgisi olan bir arkadasin bu konuda bana yardim ederse gercekten cok sevinirim. Eminim programda tum ogrencilerin isine yarayacaktir !!!

(_monster_)

(_monster_)

Üye
saoll

sir_jackal

Üye
    Konu Sahibi
"saol"
sanirim sanada su sadece indirme yapmayin biraz sizinde katkiniz olsun mesajlarindan geliyor ne demek simdi bu "saol" neyi kasdetmek istedin anlamadim. Yoksa turkcede tek bildigin kelime bu mu???

Arkadaslar bana birisi bu konuda yardimci olabilir mi? Cok acil bu kodu bulmam lazim ??

acacia

acacia

Üye
aslında bende kod vermicem de bişe sorcam neden bu programı okdar istiyosunda ve işine yarayacağını da düşünüyorsunda parayla satıl almayı akıl etmiyorsun belki alırsan kodu diğer öğrencilere de verirsin..

aidata34

Üye
çok saol.. :oke:

sir_jackal

Üye
    Konu Sahibi
aslında bende kod vermicem de bişe sorcam neden bu programı okdar istiyosunda ve işine yarayacağını da düşünüyorsunda parayla satıl almayı akıl etmiyorsun belki alırsan kodu diğer öğrencilere de verirsin..
kardes o kadar param olsam zaten kod istemezdim olandan eger parayla satin alacaksamda neden bu kadar insan sadece 1 2 knt daha fazlasi olsun diye saol seklinde msj yazarken onlara vereyim bende satarim ;) program cok guzel oldugu icin istiyorum tabii ki neden isteyebilirim ki baska ??

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekürler...!

mesken16

Üye
bende 1.7 versiyonu var onun linkini vereyim arkadaşlar ilgilenenler için çok güzel program.

MA_TRaXX

Üye
1111111 ****** kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt