Mobile İnstallation Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Mobile İnstallation Hakkında
Merhaba arkadaşlar 3.1.2 versionuna bu mobille installation u nasıl kurabilirim internetten indirmiş olduğum oyun program ws atamıyorum cihazıma yardımcı olusanız sevinirim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sen benden internet üzerinden yardım istiyen arkadaşmısın eger değilsen yanlış anlama dostum
isim aptullahtı galiba ben cogu kişiye msn uzerinden yardım etiim karşılık beklemeksızın biri cıkıp bana diyemez bana yardım etmedin msn ekliyenleri hepsini kabul ettim ama karşılıklı güven içinde önce güven olcak karşındakine güveneceksin o arkaşta ne bana ne kendine güveni vardı bide benden yardım bekliyordu

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
şuan zaten internet üzerinden buraya konu vermiş bulunuyorum :) galiba senin internet üzerinden kastın msn den bahsediyorsun bu siteden hiçkimseyi msn kişi listeme eklemedim ismimde abdullah değil aynı zamanda karıştırıyorsun

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sözüme başlamadan önce söyledim babacan eger sen degilsen yanlış anlama diye oda ankaralıydı dedi bi seneye yakın uyeyim sitede insanlar bir tuhaf olmuş adam hem beni msn eklemiş hem çekinmeden konuşuyor ben soruyorum cihazın 3g mi gs mi adam sanki bana şüpeli gözuyle bakıyor
ok sordugun soruyada cevap vereyim konu muhabette dönuşmeden ben installous kulanıyorum program oyun yuklemek i
cyda/manege/sources
sağ ust
Edit saol ust Add
http :// cydia.hackulo.us/
add source de yuklemeleri bekle sonra done de
hackulo us pc monitör resminin solundaki siyah ok tıkla
5 programı kur installous ekrana gelince olay bitmiştir safariden oyun indirebilirsin installousun dowland bölümüne gelcek ordan kuracaksın eger pc uygulamaları telefona etmak istiyorsan winscp ile <root>/User/library/downloads içine at sonra telefondan installousun downlaond bölümüne gelcek kuracaksın kolayı gele

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
problem değil hocam nankörlük etmem şahsım adıma konuşayım birçok sorunlarımda bu sitedeki konular yardımcı oldu kimsenin kimseye yardım etme gibi bir zorunluluğu yoktur :)
ayrıca sorumun yardımı içinde teşekkür ederim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Ricaederm ne demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt