Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamamobile film uygulama
Sponsorlu Bağlantılar
deneysim
Üye
Konu Sahibi
mobile film uygulama
Arkadaşlar önceden böyle uygulamalar vardı. Şöyle bildiğiniz film izleyebileceğimiz güzel bi uygulama yokmu?
kezban yenge
Üye
ShowBox, PopcornTime, Netflix, DiziTab
deneysim
Üye
Konu Sahibi
Showbox dizaynı şekli mükemmel fakat türkçe değil. Diğerlerine bi bakim. Teşekkürler...
Showbox'ta Türkçe altyazı seçerek izleyebilirsiniz. Dublaj sadece Dizitab.
deneysim
Üye
Konu Sahibi
Ciddimisin ? Bende olursa mükemmel olurdu diycektim nerden seçiyoruz?
Bu esna
Netflix- ücretli
Popcorn....bende çalışmadı
Dizitap- bulamadım...
Şu alt yazı nerden oluyor?
Ciddimisin ? Bende olursa mükemmel olurdu diycektim nerden seçiyoruz?
Bu esna
Netflix- ücretli
Popcorn....bende çalışmadı
Dizitap- bulamadım...
Şu alt yazı nerden oluyor?
Netflix'te internet hızı ne kadar düşük olsa bile HD ve takılmadan izleniyor.
Dizitab sadece Yandex Store'da var.
deneysim
Üye
Konu Sahibi
Ya şu said tahsin dane nin hd film izle diye bir uygulaması vardı. O uygulama hickimsede çalışmıyormu? Hangi sürümünü indirsem içi boş çıktı ...sadece uygulama içinde film milm yok
teknolojibaronu
Üye
DiziXHD de epey güzel oneririm.
deneysim
Üye
Konu Sahibi
hemen bakıyorum. bide şu dizicu artık film açılmıyormu ? filme tıklıyorum reklam videosu video bitecek film başlıycak diye beklerken video bitiyor. film milm yok. bu bilgisi olan varmı?
Hiç bulaşma derim ben gearvr için 1 aylık almıştım Türkiye'ye neredeyaw hiç güncel film açık değil en az 2-3 yıl evvelki filmler var. Vpn ile izlemekte sağlam bağlantı istiyor bağlantın güçlüyse sen bilirsin ama ben VR için aldığımdan telefondaki vpn'ler kaliteyi epey aşağı indirdiği için keyif vermedi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kezban yenge
Üye
Netflix takılıyorum, AKK ye takılmadan HD oynatıyor. Birçok altyazılı film,dizi var.