Mobile Download Accelerator v1.40.10 S60v5 EN Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mobile Download Accelerator v1.40.10 S60v5 EN Signed

Mobil Download Accelerator kablosuz terminal yüksek hızlı indirmek istemci platformu, özellikle mobil kullanıcılar sağlayarak deneyim indirme artırmak için tasarlanmış kolay kullanımlı, hızlı ve etkin erişim mobil değerine içeriği ekledi. Yazılımı en gelişmiş teknolojisi ile geliştirilmiş ve içerik sağlamak önizleme, kesintisiz bağlantı sitesi de dahil olmak üzere işlevleri kırık oturumu yeniden başlamak, çok-Threading, paralel çok noktalı iletim, P2P download, akıllı parsel teknoloji ve dosya sıkıştırma;, dosya yönetimi anti-virüs . Uzak yavaş bağlantı ve kesme mobil kullanıcıların tutun-indirmesini yarı yolda kapalı. 1000Chi da sunabilmektedir kablosuz değeri, güncelleştirilmiş grafik, video, ses, kitap, dergi, mobil oyunlar ile içeriği ekledi. Çalışan aşağı gibi su düşüş herhangi bir içerik ve yüksek hızlı sıvı indirmek için inanılmaz erişim hakkına sahiptir.

Değişiklik:

1. Olan Qianchi sayfalarında taranabilir tarayıcı arttırıldı ve manuel adres destekler;
2. Tarama arayüzü, varsayılan gezinme sayfası kaynakları, kullanıcı dostu ara kaynakları yüklenirken;
3. Download duraklama sorunları neden olabilir erişim noktasını değiştirmek karar;
4. 'Otomatik arayüzü, ID3 bilgi ekranı daha kullanıcı dostu şarkı adı kullanın ve İndirildi mp3 dosyaları;
5. Kaldırma 240x320 ekran desteği, yükleme paketi boyutunu azaltır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: the_hydr, sedatsedat, palaska2525 ve 18 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

zazhamo

Üye
teşekkürler.

a5k

Üye
Saol

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

SavinMe

SavinMe

Üye
cok tesekkürler bu programa bayılıyorum cok hızlı :)

ali.44

ali.44

Üye
Teşekkürler

FQXT

FQXT

Üye
mp3 ındırılıyormu

mustafa0025

Üye
sağol

djomerrr

Üye
Beş para etmez denemeyin zaman kaybı

davaci_18

davaci_18

Üye
eline sağlık

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tesekkurler

hancock0638

Üye
totreent nasıl indircez bulamadım

wadegame

wadegame

Üye
5 para etmez daha ne olduğunu çözemedık bir program veriyorsan güzel bir açıklama yap başka yerden alıntı yapıp boşuna milletin zamanını harcamayın lütfen

son_soz

son_soz

Üye
Tşekürler arkadaşlar

kardak

Üye
saol

bymen07

Üye
google çeviriside olsa programın neler yapabildigini anladım çok faydalı bir uygulama emegine saglık erkadaşım sagol varol

By_Casparov

By_Casparov

Üye
eline sağlık

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR... :oke:

Üst Alt