mürteza16
Üye
Aynen düzelmiş.Sorun gitmiş![]()

Aynen düzelmiş.Sorun gitmiş![]()

Az önce tapatalk pro ile denemiştim onda sorun yoktu. Tapatalk 2’de de sorun giderilmiş mi diye denedim ve bundada sorun yok.Mobile yazıyor işte.

Peki belirttiğiniz reklam kaldırıldı zaten ben de kaldırmayı düşünüyordum performans gözetimi yapıyordum birlikte hareket etmek daha güzel bu sekilde.Mobil sürümde konu cevaplama panelinin hemen altında ki reklam barı hiç olmamış. Birde reklamsız sade bir tema ekleyin gerekirse ücretli olsun sayfalarda her yerde reklam görmekten bıktım, içim dışım reklam oldu....

Sayın Adminim reklamsız sade bir tema için çalışma olabilir mi acaba? Netice itibariyle reklam bannerları da belli bir veri transferi yapıyor. Ücretli bile olsa almayı düşünen üyelerimiz mutlaka olacaktır benim gibi.Peki belirttiğiniz reklam kaldırıldı zaten ben de kaldırmayı düşünüyordum performans gözetimi yapıyordum birlikte hareket etmek daha güzel bu sekilde.![]()
reklam engelleyici kullanabilirsiniz sitede var konusu.Sayın Adminim reklamsız sade bir tema için çalışma olabilir mi acaba? Netice itibariyle reklam bannerları da belli bir veri transferi yapıyor. Ücretli bile olsa almayı düşünen üyelerimiz mutlaka olacaktır benim gibi.
Ayrıca reklam barını kaldırdığınız içinde teşekkür ediyorum.
Wp8 ie tarayıcı da o özellikler daha gelmedi diye biliyorum.reklam engelleyici kullanabilirsiniz sitede var konusu.
Rica ederim makul olanı ayarlamaya calisiyoruz, reklamlar da yüklenme süresi ve boyutunu kesinlikle etkilemiyor bu fark anlasılmayacak derecede az gerekli testlerde teknik rakamlar öyle söylüyor buna emin olabilirsiniz. Ancak reklam görmek istemiyorum derseniz yine de bu mümkün degil tabiki. Bu işin hakkı bilgi alıyorsanız, seviyorsanız reklam da görmelisiniz. İlla tıklayın bu güne kadar asla demedik, ricada dahi bulunmadık.Sayın Adminim reklamsız sade bir tema için çalışma olabilir mi acaba? Netice itibariyle reklam bannerları da belli bir veri transferi yapıyor. Ücretli bile olsa almayı düşünen üyelerimiz mutlaka olacaktır benim gibi.
Ayrıca reklam barını kaldırdığınız içinde teşekkür ediyorum.
Oldukça sevimsiz bir davranış bu sekilde reklam engelleyiciler ile mobil sitedeki 2 reklamı engellemek.reklam engelleyici kullanabilirsiniz sitede var konusu.