Doğru söylüyorsun.Mobilin biraz daha kullanışlı olması için mobildeki yan taraf var hani , orayı facebook gibi elimizi sağa kaydırarak açılabilir bence kullanışlı olur böle biraz kullanışsız![]()

Konu ön ekinin üstüne tıkla ve seç birşey yoksa olmazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu hata yüzünde konu açamıyorum
bide bildirim geliyor bildirim işaretine tikliyorum açılmıyo ?O resimdeki hata sürekli oluyor, kasaptamda değişmiyor
Bağlantınızla alakalı olmasın çok kasmaya başlama olayı her sayfada genel bir ağırlık mı ? Ben sorun göremedim çeşitli denemelerimdeMobil sitede bazen bildirim ve mesajları tıkladığımda arka plan açık kalıyor
Biraz kötü gösteriyor birde mobil site çok kasmaya başladı diğerlerinde sorun yok![]()
Opera mini ve maxthon'da kasma olmuyor.Bağlantınızla alakalı olmasın çok kasmaya başlama olayı her sayfada genel bir ağırlık mı ? Ben sorun göremedim çeşitli denemelerimde
Sorunu çözdüm telefonun kendi tarayıcısı chrome'u güncellemesini kaldırıp tekrar güncelledim düzeldiBağlantınızla alakalı olmasın çok kasmaya başlama olayı her sayfada genel bir ağırlık mı ? Ben sorun göremedim çeşitli denemelerimde

Mobil sürüm de mesaj düzenleme butonu yok normal mi?![]()