İhtiyar007
Üye
Yoksymbianda tapatalk varmı nasıl birşey
Yoksymbianda tapatalk varmı nasıl birşey
ne kadar düz oldu o öyle

Yoksa ben ne yapayım?ne kadar düz oldu o öyle![]()

hangi isletim sistemini kullaniyorsunMobil tema çok hızlı bende.
Android-Opera Minihangi isletim sistemini kullaniyorsun
SymbianAndroid-Opera Mini
Teşekkürler@narnia16 Evet logoda sorun olmuş o zaten ufaktı, düzeltildi ..
Şikayet butonu ile ilgili de çalışma yapacağız![]()

kardeşim denemedim ama o buton çalışsa iyi olur çünkü ram yetersizliğinden birkaç yere tıklamak yerine direk o butondan mobile geçilebilirmasaüstündeyken altta "mobil görünüm için tıklayınız" yazısı kalmış düzeltirseniz. çalışmıyor ama gereksiz yere durmasında yani..
Evet Aynen Mobil Sürüm İçin Tıklayın. Yazıyor Fakat Tıklayınca Aynı Sayfaya Aynı Şekilde Yönlendiriyor bence gereksin olmuş.masaüstündeyken altta "mobil görünüm için tıklayınız" yazısı kalmış düzeltirseniz. çalışmıyor ama gereksiz yere durmasında yani..

abi symbianla mobilden girince masaüstünü açınca saten baya ram yiyo uzun yoldan yapınca olmuyo direk o linke tiklayıp rahatça yapılabilirEğer mobil cihazdan masaüstü görünümde siteyi açtıysanız çalışıyor, o yüzden orada duruyor
Ancak masaüstünden giriliyorsa, oradaki linkin görünmemesini sağlayacağım tamam.
Zaten o sekilde ayarlandıgını belirttim, tema seçimi şu an sadece mobil cihazlarda gözüküyoro yazı sadece mobilde gözüksün yeter abi![]()
evet haklısın abi mobil sürümden çıkmayım en iyisiKasıyorsa kullanın diye mobil sürümü yaptık zaten![]()
Anlamadım ki istenen nedir![]()
bu arada maxicep logosu ile bildirim ve mesaj yeri yer değiştirmiş güzel olmuş
ve mesajlar birleştirildi yazmıyo ... Yazıyo buda güzel olmuş