İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil sitemizin artık tam anlamıyla oturdugunu düşünüyorum sadece eklenecek birkaç özellik olabilir onlardan da bahsedildi. Şikayet takibi vs eklenecek ki o masaüstü temayla bir eklenecek zaten. Onun dısında ufak tefek düzenlemeler gerekebilir, buralarda belirtmeniz yeterli

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., _YldZEneS_, mısto61 ve 4 diğerleri
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Katılıyorum

narnia16

narnia16

Üye
Merhaba @Ozan adminim. Benim birkaç şikayetim var. Biri maxicep logosu fazla yer kaplıyor sanki. Zaten reklamlar oldukça yer kaplıyor. Logo kaldırılabilir mi ya da ufaltılabilir mi? Bir de şikayet butonu diğer butonlarla hizalanabilir mi? Hoş gözükmüyor. İşletim sistemi WP8, tarayıcı İE.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@narnia16 Evet logoda sorun olmuş o zaten ufaktı, düzeltildi ..

Şikayet butonu ile ilgili de çalışma yapacağız ;)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
masaüstündeyken altta "mobil görünüm için tıklayınız" yazısı kalmış düzeltirseniz. çalışmıyor ama gereksiz yere durmasında yani..

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
masaüstündeyken altta "mobil görünüm için tıklayınız" yazısı kalmış düzeltirseniz. çalışmıyor ama gereksiz yere durmasında yani..
kardeşim denemedim ama o buton çalışsa iyi olur çünkü ram yetersizliğinden birkaç yere tıklamak yerine direk o butondan mobile geçilebilir

NEXUS

NEXUS

Üye
Evet Aynen Mobil Sürüm İçin Tıklayın. Yazıyor Fakat Tıklayınca Aynı Sayfaya Aynı Şekilde Yönlendiriyor bence gereksin olmuş.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Eğer mobil cihazdan masaüstü görünümde siteyi açtıysanız çalışıyor, o yüzden orada duruyor :)

Ancak masaüstünden giriliyorsa, oradaki linkin görünmemesini sağlayacağım tamam.

Masaüstü pc lerde, mobil sürüme link verilmiyor artık ve geçiş imkanı zaten yok. Mobil cihazlarda ise masaüstü sürüm kullanıyorken yine en altta "mobil sürüme geçiş linki" görülebilir ;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., 0MG90, asigsasi ve 2 diğerleri
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Eğer mobil cihazdan masaüstü görünümde siteyi açtıysanız çalışıyor, o yüzden orada duruyor :)

Ancak masaüstünden giriliyorsa, oradaki linkin görünmemesini sağlayacağım tamam.
abi symbianla mobilden girince masaüstünü açınca saten baya ram yiyo uzun yoldan yapınca olmuyo direk o linke tiklayıp rahatça yapılabilir

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kasıyorsa kullanın diye mobil sürümü yaptık zaten :)

Anlamadım ki istenen nedir :konus:

• Beğen
Tepkiler: cyborg78, 0MG90, İhtiyar007 ve 2 diğerleri
exp_l0it

exp_l0it

Üye
o yazı sadece mobilde gözüksün yeter abi :tşk:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Kasıyorsa kullanın diye mobil sürümü yaptık zaten :)

Anlamadım ki istenen nedir :konus:
evet haklısın abi mobil sürümden çıkmayım en iyisi :)bu arada maxicep logosu ile bildirim ve mesaj yeri yer değiştirmiş güzel olmuş :)ve mesajlar birleştirildi yazmıyo ... Yazıyo buda güzel olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

Üst Alt