İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu kadar uğraşmaktan sa tapatalk ı kullanmaya devam ederim. :D

mehmettech

mehmettech

Üye

Bu 2hata var. reklam alanı boş ve gereginden çok büyük 1.resim yukarıda araç çubuğu ve sponsorlarin hemen altı, 2.resim o alanın bittigi yer.bu sorunu duzeltebilirsek...bu arada en son güncellenmis tema aşırı yavaş :(@Ozan bekliyom seni@Ozan bekliyom seni

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil sürümde bu her zaman vardır çünkü Opera tarayıcı reklam gösterimine müsade etmemekte, reklam kodlarını o sekilde boş olarak yansıtmaktadır.

Yine de Mobil Sürüm mobile temayı siddetle tavsiye ederim özellikle tüm Opera Mini kullanıcılarına

mehmettech

mehmettech

Üye
Mobil sürümde bu her zaman vardır çünkü Opera tarayıcı reklam gösterimine müsade etmemekte, reklam kodlarını o sekilde boş olarak yansıtmaktadır.

Yine de Mobil Sürüm mobile temayı siddetle tavsiye ederim özellikle tüm Opera Mini kullanıcılarına
Yardımın için sağol , hem hızlı hemde o hata yok :oke:

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Telefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayarda da mobil sürüme atıyor..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Telefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayarda da mobil sürüme atıyor..
Sorun düzeltilmiş olmalı arkadaşlar.

Özellikle @asigsasi durumu test edebilir misin ? Şu an Opera Mini de sorun düzeldi sanırım hem default olarak o açılıyor olmalı hem de desktop a switch edebiliyor olmalısın. IOS da da aynı sekilde, Android tarayıcıların bazılarında mobil siteyi otomatik açmaması seklinde bir sorun tespit ettim onu da hallediyor olacağım en kısa zamanda.

Sonuç olarak şu olacak;
-Tüm mobil cihaz ziyaretçileri ilk önce mobil siteden açacak forumu, ancak isteyen herkes desktop seçebilecek
-Mobil cihazından, mobil stili seçmiş üyeler, bilgisayarlarından foruma girdiklerinde masaüstü stil açılacak yine .

Şu an dedigim gibi işleyiş bu sekilde calisiyor, sadece bazı user agent leri tanımlamak kaldı, bazı android cihazlar onlar da.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, asigsasi ve 0MG90
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sorun düzeltilmiş olmalı arkadaşlar.

Özellikle @asigsasi durumu test edebilir misin ? Şu an Opera Mini de sorun düzeldi sanırım hem default olarak o açılıyor olmalı hem de desktop a switch edebiliyor olmalısın. IOS da da aynı sekilde, Android tarayıcıların bazılarında mobil siteyi otomatik açmaması seklinde bir sorun tespit ettim onu da hallediyor olacağım en kısa zamanda.

Sonuç olarak şu olacak;
-Tüm mobil cihaz ziyaretçileri ilk önce mobil siteden açacak forumu, ancak isteyen herkes desktop seçebilecek
-Mobil cihazından, mobil stili seçmiş üyeler, bilgisayarlarından foruma girdiklerinde masaüstü stil açılacak yine .

Şu an dedigim gibi işleyiş bu sekilde calisiyor, sadece bazı user agent leri tanımlamak kaldı, bazı android cihazlar onlar da.
Chrome'den girdim yine aynıydı.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Chrome ve Android tarayıcıları şu an desktop olarak görüyor sistem o yüzdendir dedigim gibi halledilecek. IOS Chrome da sorun yok mesela ancak Android lerin tümünde genel bir ayar yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Chrome ve Android tarayıcıları şu an desktop olarak görüyor sistem o yüzdendir dedigim gibi halledilecek. IOS Chrome da sorun yok mesela ancak Android lerin tümünde genel bir ayar yapılacak.
Opera Mini ve Chrome da sorun yok :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
opera mobil de light sürüme geçiş yapmıyor opera mini de sorun yok :)

pc den mobile light sürüme geçiş yapmıyor doğru olan da bu galiba fakat opera mini de pc görünümü seçiliyse pc de light sürümü seçtiğim zaman opera mini deki de light oluyor

Son düzenleme:
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Masaüstü bilgisayarda zaten mobil temaya geçiş yapamazsınız artık, o da engellendi ancak dedigini anladım. Geçiş yapmasa da mobil sürüm linkine tıklıyorsun ve kayıt altına aldıgından, mobilde de daha önce desktop seçmişsen o da mobil oluyor degil mi dogru anladım ?

Ancak masaüstü bilgisayardayken neden mobile geçesin ki ? zaten alttaki baglantıyı kaldıracagim.

Opera Mobile ve Android, Meego Maemo cihazlarda şu an da desktop site açılıyor varsayılan olarak, tespitim bu yönde.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Masaüstü bilgisayarda zaten mobil temaya geçiş yapamazsınız artık, o da engellendi ancak dedigini anladım. Geçiş yapmasa da mobil sürüm linkine tıklıyorsun ve kayıt altına aldıgından, mobilde de daha önce desktop seçmişsen o da mobil oluyor degil mi dogru anladım ?

Ancak masaüstü bilgisayardayken neden mobile geçesin ki ? zaten alttaki baglantıyı kaldıracagim.

Opera Mobile ve Android, Meego Maemo cihazlarda şu an da desktop site açılıyor varsayılan olarak, tespitim bu yönde.
evet kesinlikle doğru anlatabilmişim :)
sadece denemek amaçlı light sürüme geçiş yapıyormu diye baktım :)
bu baglantıyı kaldıracağım dedin sadece pc için mi kalkacak :)

enzo_45

Üye
düzgün bas birşey olmaz bendede oluyor du ama dokunma ile alkakı bir durum

0MG90

0MG90

Üye
iPad-Chrome mobil ile açıldı site masaüstüne geçtim sorun yok şu an hızlı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ozan abi ben samsung tarayıcıdan giriyorum fakat senin o Mobil versyona güzellik katan facebook kısmı gibi yerde dünya ve mesaj İkonları kayıyor. Bu sorun çözülmez mi??? :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
evet kesinlikle doğru anlatabilmişim :)
sadece denemek amaçlı light sürüme geçiş yapıyormu diye baktım :)
bu baglantıyı kaldıracağım dedin sadece pc için mi kalkacak :)
Evet masaüstünden mobil seçimi yok ama tersi mümkün işte mobilden desktop seçebileceksin.

• Beğen

Üst Alt