Ben Sahzen Yine Mobil Modda S4'de Maxicepten Doğudum Lütfen Eskisini Koyun Symbian Diye Birşeymi Kaldı Allah'ınızı Severseniz Yapmayın Admin Bey
yapılmıyorGeçiş yapılabiliyor şuan sıkıntı yok.

Geçiş yapılabiliyor şuan sıkıntı yok.
Sana özelBen yapabiliyorum![]()

Sen moderatörsün amaBen yapabiliyorum![]()

Ben yapabiliyorum![]()
İkinci kez yazışınArkadaşlar Masaüstü Görünümüne Geçme Olayı Chrome Tarayıcısında Olmuyor Normalde Oluyor Chrome'da Temada Takılıp Kalıyor
tarayıcı ayarları orjınal ama geciş yapmıyor sadece tarayıcı ayarından pc gorunumu secınce tema degişimi oluyor
TeşekkürlerArkadaslar otomatik stil secicisi normalde sadece mobil cihazlarda calisiyor olmali ve istendiginde masaustu stile geri donulebilir sekilde olmalo biz bunu yapmaya calisiyoruz ancak bazi cihazlarda sorunlar var. Opera mini, opera mobil, ios safari bunlarda sorunsuz zaten gecis oluyordu testlerimizde ancak samsung cephesinde bir karisiklik oldugu kesin.
Simdilik otomatik stil seciciyi devre disi biraktim
İlgilenecegiz

yine normal siteye geçiş yapılmıyorArkadaslar otomatik stil secicisi normalde sadece mobil cihazlarda calisiyor olmali ve istendiginde masaustu stile geri donulebilir sekilde olmalo biz bunu yapmaya calisiyoruz ancak bazi cihazlarda sorunlar var. Opera mini, opera mobil, ios safari bunlarda sorunsuz zaten gecis oluyordu testlerimizde ancak samsung cephesinde bir karisiklik oldugu kesin.
Simdilik otomatik stil seciciyi devre disi biraktim
İlgilenecegiz