İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Sahzen Yine Mobil Modda S4'de Maxicepten Doğudum Lütfen Eskisini Koyun Symbian Diye Birşeymi Kaldı Allah'ınızı Severseniz Yapmayın Admin Bey

ANIL

ANIL

Admin
ANIL

ANIL

Admin
Ben yapabiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şuan Baktımda Android'in Kendi Tarayıcısında Geçiş Yapıyor Sıkıntı Yok ''Yalnız" Chrome'da Masaüstü Görnüme Geç Dediğinde Aynı Sürümde Takılıp Kalıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hele durun bi adminler gelsin hallederler :eller:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Masaüstü Görünümüne Geçme Olayı Chrome Tarayıcısında Olmuyor Normalde Oluyor Chrome'da Temada Takılıp Kalıyor

ANIL

ANIL

Admin
tarayıcı ayarları orjınal ama geciş yapmıyor sadece tarayıcı ayarından pc gorunumu secınce tema degişimi oluyor

Orjinal tarayıcıyı kullanıyorum. Site içinden değişim yapabiliyorum şuan. Diğer tarayıcıları bilemiyorum. Açıklama gelir bekleyelim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar otomatik stil secicisi normalde sadece mobil cihazlarda calisiyor olmali ve istendiginde masaustu stile geri donulebilir sekilde olmalo biz bunu yapmaya calisiyoruz ancak bazi cihazlarda sorunlar var. Opera mini, opera mobil, ios safari bunlarda sorunsuz zaten gecis oluyordu testlerimizde ancak samsung cephesinde bir karisiklik oldugu kesin.

Simdilik otomatik stil seciciyi devre disi biraktim
İlgilenecegiz

• Beğen
Tepkiler: cyborg78, asigsasi ve 0MG90
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
hocam bu arayuz nedir ya.oburkusu bin kat daha iyi.
Edit:Pardon mobil surume gecince duzeldi.Bu arayuz daha iyi.Tekrar pardon hocam :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaslar otomatik stil secicisi normalde sadece mobil cihazlarda calisiyor olmali ve istendiginde masaustu stile geri donulebilir sekilde olmalo biz bunu yapmaya calisiyoruz ancak bazi cihazlarda sorunlar var. Opera mini, opera mobil, ios safari bunlarda sorunsuz zaten gecis oluyordu testlerimizde ancak samsung cephesinde bir karisiklik oldugu kesin.

İlgilenecegiz
Teşekkürler :10numara:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:tşk: düzeldi

asigsasi

asigsasi

Üye

İlgilenecegiz
yine normal siteye geçiş yapılmıyor

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yine aynı sorun

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt