BLasTeaR
Üye
Evet sadece çevrimiçi statüsündeyken oluyor.Profil bilgi popup ını kapatınca düzeliyor değil mi ?
Maxcep'in tapatalk ta kullanılamaz olduğu ile ilgili bildirim alıyor ve bağlanamıyorum, sildim ekledim değişmedi, tapatalk sürümü ile ilgili bir durum olabilir mi ?
mobil sürümün düzelmesi ve her cihazda kullanılabilmesi süper olur da opera miniyi kullanan da vardır bende mobilden girdiğim zamanlarda opera miniyi tercih ediyorum özellikle symbiandan girmek isteyenler kullanabilir opera mini sürümün ne zararı olacak kiYeni temanin mobil surumu daha dogrusu mobil hali ( zira desktop in ufagi olacak ) her cihaza hitap edecek sekilde olacak insallah arkadaslar dolayisi ile tum fonksiyonlar calisiyor olacak.
Opera mini yi devre disi birakmayi da dusunuyorum artik hemen her cihaz bizim sitemizi tam surumde gosterecek kadar guclu. Genel yuk olusturan scriptleri optimize edecegiz ve sorun olmayacak muhtemelen.
internet bağlantınız iyiyse opera mini gayet hızlıdıropera miniden girdim, zar zor oda itekaka baglanyo, Vbulletin'e daha hızlı xenforodan
Yeni temanin mobil surumu daha dogrusu mobil hali ( zira desktop in ufagi olacak ) her cihaza hitap edecek sekilde olacak insallah arkadaslar dolayisi ile tum fonksiyonlar calisiyor olacak.
Opera mini yi devre disi birakmayi da dusunuyorum artik hemen her cihaz bizim sitemizi tam surumde gosterecek kadar guclu. Genel yuk olusturan scriptleri optimize edecegiz ve sorun olmayacak muhtemelen.
mobil sürümün düzelmesi ve her cihazda kullanılabilmesi süper olur da opera miniyi kullanan da vardır bende mobilden girdiğim zamanlarda opera miniyi tercih ediyorum özellikle symbiandan girmek isteyenler kullanabilir opera mini sürümün ne zararı olacak ki
internet bağlantınız iyiyse opera mini gayet hızlıdır
opera miniyi aratmayacak kadar iyi olursa evetÇok iyi olur, heyecanla bekliyorum.
Şöyle bir durum var, atıyorum telefondan Mobil/Opera Mini yapınca tarayıcıdan girince o da öyle oluyor.
Bunları bağımsız yapamaz mısın Ozan abi?
Sistem o performanstan daha iyi olacağı için o seçeneğin olması anlamsız olur da o yüzden
Ozan abinin de söylediği gibi ondan fazlası olacak, inşallahopera miniyi aratmayacak kadar iyi olursa evet
Çok iyi olur, heyecanla bekliyorum.
Şöyle bir durum var, atıyorum telefondan Mobil/Opera Mini yapınca tarayıcıdan girince o da öyle oluyor.
Bunları bağımsız yapamaz mısın Ozan abi?
Sistem o performanstan daha iyi olacağı için o seçeneğin olması anlamsız olur da o yüzden
sorunlar için paso biz çalışıyoruz heevet bağımsız yapılabilir herhalde bu bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?