Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Ödül puanı sistemini şu an için düşünmüyoruz.abi ödül puanı verme işi ne oldu?
Hangi temada bunu diyor? Ayrıca iphone ve ios sürümü nedir?Bu web sayfasıyla ilgili sorun oluştuğu için sayfa yeniden yüklendi diyor bir anda iphone safari
Kendi temasında. İphone 4s ios 8.1.1Ödül puanı sistemini şu an için düşünmüyoruz.
Hangi temada bunu diyor? Ayrıca iphone ve ios sürümü nedir?
Ekran görüntüsü alabilir misin nasıl kayıyor ne yapınca ?Ozan abi , bu mobil sürümde bildirim gelince , yukarıdaki panelden arada kayboluyor bilidirm merkesi çubuğu kayıyor. Bildireyim dedim.
Yani sitemizin hangi temasında, mobile sürüm mü masaüstü sürüm mü ?Kendi temasında. İphone 4s ios 8.1.1
Şöyle Bildirimler Kısmı Gözükmüyor Abi :Ekran görüntüsü alabilir misin nasıl kayıyor ne yapınca ?
Mobil sürümYani sitemizin hangi temasında, mobile sürüm mü masaüstü sürüm mü ?
Aynen ondan olabilir abi neyse sorun değil Mobil Uygulamayı kullanıyorum benIOS cihazlardan denemelerimde, sayfanın yanıtsız kalması gibi bir durum kesinlikle oluşmuyor @Patronun Patronu
Serhan, normalde böyle bir sorun yok, sanırım senin nickinle alakalı "@" işareti ile başladığı için olabilir.
Windows Phone için uygulama mevcuttur.sitenin uygulamasını yapmak mümkün mü?
2015 yılında tüm platformlarda uygulama konusunda çalışmalarımız olacak arkadaşlar.sitenin uygulamasını yapmak mümkün mü?
Opera mini temasını kullanın bence. Sayfanın en altında. Reklam yok. Tertemiz , tek sıkıntı mesajı düzenlerken mecburen mobil temaya geçiyorum.Forumun halihazirinda ki reklamlar yetmiyormuş gibi birde sayfanın altında reklam çıkmaya başladı. Oldu olacak bide ortaya koyun reklam da sitenin adınida değiştirirsiniz artık MaxiReklam.com.
Bu ne yaparken çıkıyor ekranda ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sunuda bi duzeltin
site kurallarinda newbie tikladim bu ciktiBu ne yaparken çıkıyor ekranda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?