İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Can sıkıcı derken, Çarpı ile kapatılıyor ve bir kere çıkıyor her ziyaretçiye.
Bende kapanmıyor ne kadar basarsam basayım
İnternet yavaş olduğu için
İlla ki o reklam komple yüklenecek
Bu konuya bir çözüm istiyorum sizden
Lütfen

SHS

Üye
Android Türkçe uygulamalar ile Türkçeye çevrilmiş uygulamalar ayrılsın

Tepkiler: Bahadir_fb

SHS

Üye
Türkçe uygulamalarda çeviri yapılmamış mı? Yani illaki onlarıda birileri çevirdi
Niye ayrılmasını istiyorsun

Türk yapımı uygulamalarda var orda, böylece ilgi görürler, Türkçe dil desteğine sahip uygulamalarda Türkçe uygulamalar bölümünde paylaşılabilir

Tepkiler: Bahadir_fb

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Opera mini kullanın.
Pc gibi mübarek

Türk yapımı uygulamalarda var orda, böylece ilgi görürler, Türkçe dil desteğine sahip uygulamalarda Türkçe uygulamalar bölümünde paylaşılabilir
Aslinda turkce uygulamalar normal bölümlerde paylaşılmalı, yabanci dil olanlarda "türkçe olmayan uygulamalar" bölümünde paylaşılmalı

SHS

Üye
Aslinda turkce uygulamalar normal bölümlerde paylaşılmalı, yabanci dil olanlarda "türkçe olmayan uygulamalar" bölümünde paylaşılmalı

O zaman normal bölümler+çeviri bölümü olsun

Tepkiler: Amedly Fatih
@Ozan
Mobil masaüstü sürümde Konu açarken başlığın altında çıkan benzer konuların linklerine tıklanmiyor, sanırım yeni eklenen reklam engel oluyor.
Tarayıcı Chrome

Tepkiler: asigsasi

afer459

Üye
Opera miniyle normal opera mini temasi hesabima girince tema değişiyo masaüstü tema geliyo hiç bişey yapilmiyo sorunlu

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Opera miniyle normal opera mini temasi hesabima girince tema değişiyo masaüstü tema geliyo hiç bişey yapilmiyo sorunlu
sayfanın en altında opera mini için tıklamanız yeterli, tema değişecektir

Tepkiler: afer459

çaminci

Üye
opera minide resimler gözükmüyor

Siteye yeni eklenen reklam da yine sorun var,kapatma butonu yok ve bildirimler butonunu da kapladığı için bildirimlere bakmak için her seferinde sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum,en kısa zamanda düzeltilmesini rica ediyorum

Gallahad

Üye
Profil duzenleme yerindeki takimlara osmanlisporuda ekliyebilirmisiniz ?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
opera minide resimler gözükmüyor
Resimler oto. yüklenmiyor ancak her resimde "resmi açmak için tıklayınız" linki oluyor tıkladığınızda resim yüklenmiş oluyor sayfada. Bu kota dostu amaçlı yapılmıştır. Gereksiz resimleri yüklememiş oluyorsunuz böylece.
Reklam şu an olmadığından sanırım cevaba gerek kalmadı.
Profil duzenleme yerindeki takimlara osmanlisporuda ekliyebilirmisiniz ?
Maalesef, sadece süper lig takımları eklenmişti buraya.

Gallahad

Üye
Ekleyebilirmisiniz zorsa hic ugrastirmiyim

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ekleyebilirmisiniz zorsa hic ugrastirmiyim
Zor olduğundan değil de tüm takımları eklemek veya sürekli talepler doğrultusunda o alanı düzenlemek mümkün değil, o yüzden sadece Süper Lig takımları yer almakta.

Tepkiler: dgnmrt95

Polymath

Üye
Opera kullanıyorum. 603 te. Öm yi nerden atıyoruz bulamadım ki.

muxo

Üye
telefonumun ekranını kaplayan kocaman reklamlarınızdan bıktım. her şeyin bir usülü vardır. telfonun ekranı ne kadar büyük olabilir k sayfayı kaplayan reklamlar koyuyorsunuz. ben bu sikayeti note3 telefonumla yapıyorum. artık düşünün diger küçük ekranlı telefonlarda nasıl oldugunu. yahu tamam sizde ekmeginizi bu reklamlardan kazanıyorsunuz ama mobil için biraz daha küçük olması lazım degil mi?? sırf bu reklamlar yüzüne mobilde dolaşmak işkence. zaten o reklamlarınız kotamı yedi bitirdi. bıktım gerçekten. zorla insana ablock yükleteceksiniz. gerçekten sayenizde aklımdan geçirmeye başladım